2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زایمان کرده و😐

772 بازدید | 37 پست

منوخواهرشوهرم خونه هامون باهم ۱۰ دقیقه فاصله داره امروز مادرشوهرم بهم زنگ زد گفت من پیش دخترم میمونم شماهم خونتون نزدیکه این چندوقت که من هستم بیاید البته منظورم این نیست بیاید کارکنیداا. ولی بالاخره باید به هم کمک کنیم

من یکم بهم برخورد با این لحن صحبت کرد کمک با منت رو قبول ندارم و اینکه خیلی خیلی هم دل پری دارم ازشون موقع هایی که من کمک نیاز داشتم غیب میشدن و خودشونو میزدن به کوچه علی چپ. الانم به تلافی همون موقع ها اصلا نمیخوام برم کمکشون ولی مطمئنا بعدا با توپ پر میتوپه بهمون. 

🤍🐼🥥

انگاار فقط دختر اون زاییده بچه اورده کمک چی دیگ

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگاار فقط دختر اون زاییده بچه اورده کمک چی دیگ

وای یعنی فقط خدا میدونه چقدر چقدررر پشت تلفن غر زد به من گفت اره دست تنها بودم فقط خودمو دخترم بودیم تو بیمارستان هیچکدومتون نبودین معرفت ندارین و..

حالا خواهرشوهر منو ۲نصفه شب اورژانسی زایمان کردنا ماهم خبرنداشتیم صبحش بهمون گفتن 

هرچی ام توضیح میدم که مادر نصفه شب بود ما که نمیدونستیم میخنده میگه اره هیچکس معرفت نداره

🤍🐼🥥
وای یعنی فقط خدا میدونه چقدر چقدررر پشت تلفن غر زد به من گفت اره دست تنها بودم فقط خودمو دخترم بودیم ...

بگو اره دیگ بیمازستان ی همراه میخاد کجا میومدم 

بعدشم شما بودید 

خیلی احتیاج داشت ب خاهرشوهرش میگفت مثلااا 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بگو اره دیگ بیمازستان ی همراه میخاد کجا میومدم بعدشم شما بودید خیلی احتیاج داشت ب خاهرشوهرش میگفت مث ...

منم گفتم اره دیگه مادر بودن همینارو هم داره 

خیلی اعصابمو خورد کردن

🤍🐼🥥

یه بچه سه کیلویی فسقلی مگه چند تا مراقب و پرستار میخواد 

مردم چه تنبل شدن مادرش شیرش میده جاشو عوض میکنه ماشین لباسشویی هم لباساشو میشوره مادربزرگشم نازشو میکشه دیگه این وسط تورو میخوان چیکار؟

دنبال بهونه و ببخشید نوکر میگردن !

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه بچه سه کیلویی فسقلی مگه چند تا مراقب و پرستار میخواد مردم چه تنبل شدن مادرش شیرش میده جاشو عوض می ...

انقدر غر زده این چندروز که خدا میدونه از همه عالم و ادم شاکیه که چرا نمیاین مدااام کمکمون انگار چه کار خاصی میکنن 

منم سرم درد میکنه واسه دعوا شیطونه میگه زنگ بزنم بارش کنم

🤍🐼🥥
منم گفتم اره دیگه مادر بودن همینارو هم داره خیلی اعصابمو خورد کردن

جواب نده

یه کمک‌ کوچک کنی هیچی از آدم کم نمیشه ادم بعضی کارها رد برای خدا انجام میده و انسانیت

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

یه کمک‌ کوچک کنی هیچی از آدم کم نمیشه ادم بعضی کارها رد برای خدا انجام میده و انسانیت

قبول دارم حرفتو و کاملا درست میگی

ولی بعضی فکرای گذشته بهم اجازه نمیده قدمی بردارم چون ما هم کمک خواستیم خیلی وقتا و محل ندادن

🤍🐼🥥