2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اثباتش سخته بعد با پزشک قانونی نمیشه چون متاهله ولی اگه ۴تا شاهد پیدا کنی که قسم بخورن که زنا رو دیدین شاید بشه اثبات کرد و حکم سنگسارو گرفت 

کلاتوی قرآن هم اومده که برای حفظ ابرو باید شاهد ۴تا باشه 

زیاد وقت خودتو نزار پاش سخته اثباتش 

زنه متاهل شوهرمم متاهل چطور ثابت کنن پزشک قانونی بعد فقط باشوهر من نیست ک

باید بری دنبالشون وقتی رفتن تو یه خونه زنگ بزنی پلیس بیاد همسایه ما همین کارو کرد زنشو طلاق داد

اتفاقا با فیلم همراه صدا ثابت میشه البته به خیلی چیزا بستگی داره  منظورتون از نامشروع چجور را ...

رابطه جنسی با زن عمو زن برادر دخترعمه  زنی ک اونا براش جور میکنن ممکنه با مرد هم جنسی کنه

سلام عزیزم خوبی یعنی همسرت میارتش خونتون و کثافت کاری میکنن که میخوای دوربین بزاری بمیرم برای دلت 😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

عزیزم دوربین بزار زمانی که خونه بودن باهم سریع زنگ بزن چهار پنج نفر شاهد جمع کن اگرم میتونی شوهر زنه رو هم بکشون اونجا

اگر چند نفر شهادت بدن قبوله

تازه میتونی زنگ بزنی همون موقع ۱۱۰