2777
2789
قاض هم رو رد میکنه دیدی کسی انجام داده

چند سال پیش تو یکی از شهرهای اطرافمون ی فیلم پخش شد رابطه نامشروع داشتن همون سال جفتشون دادگاهی شدن و حکم ابد خوردن

از‌دِل‌همه‌را‌تِکانده‌ام‌اِلا‌تُو...
چند سال پیش تو یکی از شهرهای اطرافمون ی فیلم پخش شد رابطه نامشروع داشتن همون سال جفتشون دادگاهی شدن ...

چون فیلم‌پخش شد دیگه قاضی نمیتونسته کاری کنه حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چ راهی کسی رو دیدی

ببخشید اینطور میگم ، باید وقتی باهم رابطه دارن ازشون عکس بگیرید تا قاضی دادگاه قبول کنه وگرنه با پیامک ثابت نمیشه . مثلا اگر خانم خیانت کنه و شوهرش درحال رابطه ازش عکس بگیره هم باز مشمول مهریه میشه . قانونمون خیلی ایراد داره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ببخشید اینطور میگم ، باید وقتی باهم رابطه دارن ازشون عکس بگیرید تا قاضی دادگاه قبول کنه وگرنه با پیا ...

من گفتم دوربین کار بزارم ولی بازم ممکنه قاضی دورم بده

من گفتم دوربین کار بزارم ولی بازم ممکنه قاضی دورم بده

دوببین هم بذارید خوبه

اما یه جوری باشه که معلوم نباشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

وقتی باهم هستن زنگ بزن شوهر زنه بیاد همون مکان

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اتفاقا با فیلم همراه صدا ثابت میشه

البته به خیلی چیزا بستگی داره 

منظورتون از نامشروع چجور رابطه ای زن و مردی که متاهل باشن یا مجرد

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

تو کلانتری بودم یه بار، یه خانومه ثابت کرده بود نمیدونم چطوری ولی حکم جلب شوهرش و گرفت. فکر کنم زنی که با شوهرش بود گیر و گور قانونی داشت

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند