2777
2789
عنوان

بی ادبی دوستم😡😡

314 بازدید | 24 پست

دوستم رفته بود کافی نت برای انتخاب رشته بعد استان خودمون میخواد باشه قرار بود اول قرار بود شیراز بزنه ولی خب منصرف شد ( قبولیش ۵۰ ۶۰ درصد بود اونجا هم ولی یه جوری حرف میزد انگار صدرصد قبوله) منم همین استان خودمونو زدم برای دانشگاه   بعد رفتن کافی نت داشت روزانه و شبانه استان خودمونو میزد باباش گفت شیراز نمیزنی بعد شبانه میزنی؟ یه جوری انگار سطحه پایینه بهم این حس دست داد  داشت تلفنی اینو به من می‌گفت من بهش گفتم شبانه فرقی نداره فقط باید یه مقداری شهریه بدی(  چون من استان خودمون شبانه قبولم نه روزانه و خودشونم اینو میدونه )‌ گفت اره منم بهشون گفتم فرقی نداره  خیلی از حرف باباش ناراحت شدم و بدتر از اینکه میدونست شاید من ناراحت بشم این حرف رو به من انتقال داد💔😐

سال پیشم هر دو مون قبول نشدیم کنکور و اون انتخاب رشته کرد مردود شد زنگ زد به من داشتم دلداریش میدادم دقیقا شهریور پارسال بود  بعد از من منابع رو می پرسید گفتم اره این کتاب عالیه و.. یهو مامانش یه چیز گفت  اونم انتقال داد ک مامانم میگه اگ فلانی میگ این منبع خوبه چرا خودش پارسال قبول نشده 😐😐😐 با اینکه من  فقط تو یه درس راهنماییش کردم و تاره کتابم خریده بودم   من خشکم‌ زد چیزی نگفتم و چون ناراحت بود بشدت خودش و منم دنبال حاشیه نبودم سکوت  ولی حس میکنم مامان باباش اصلا ادب رو رعایت نمی‌کنن و راحت همه چیو میگن خودشم خیلی وقتا بی باکانه حرف میزنه متاسفانه    چیکار کنم متوجه رفتارش بشه😑😑😑😑😑😑😑

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطتو باهاش کمتر کن رفتارش یجوریه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

سلام بش پیام بده بگو من چون دوستت دارم از روی دلسوزی بهت گفتم منبع فلانو بخونی  ، درست نیست با رک گویی و کنایه دلمو بشکنی 

بعد که عذرخواهی کرد بپذیر بگو اوکی الان حالم بهتره صحبت کردیم

در واقع هم حرفتو بزن  هم ببخش😊

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
خدایی طولانیه حال ندارم بخونم

باشه😂🥲

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

رابطتو باهاش کمتر کن رفتارش یجوریه

بله متاسفانه  منم‌ سعی کردم خودش ولی خیلی دوست داره باهام باشه  گیج شدم از رفتاراش

عزیزم یه روز میفمی هیچ دوستی واسه آدم نمیمونه تا اون با کات نکرده تو قطع رابطه کن 

حرفاسونو به چپت بگیر 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
بابا بعضیا همینطورین در مورد حرفی ک میزنن فکر نمیکنن  رشتت چی بوده چی قبول شدیی

انسانی گلم  رتبم ۲۷۰۰ میخوام حقوق برم 

ولش کن بره. اعصابتو به هم میریزه. تازه میخای ادب یادش بدی؟ با اون پدر و مادر تربیت اینم معلومه چیه

هیییی:)))))💔💔💔