2777
2789

من دومی ناخواسته شد 

تا یک ماه هرکار کردم ک بیفته از دمنوش و زعفران گرفته تا پریدن و کار سنگین،یهو رفتم دکتر گفت یه کیست گنده داری که باید عمل کنی و ممکنه بچه هم از بین بره 

به خودم اومدم دیدم عاشقش شدم و دعا میکردم که هیچیش نشه و وقتی بعد عمل منو بردن سونو و صدای قلبشو شنیدم انگار بزرگترین معجزه بود برام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری ناخواسته داشتم تمااام دوران حاملگیم گریه بود ،بدنیا که اومد اولاش حس نداشتم ولی لبخند که بهم زد مهرش به دلم افتاد و همش حس میکنم درحقش ظلم کردم کوتاهی کردم چون دوران بارداری ناراحت بودم مدام عذاب وجدان دارم که اونم تو دلم غصه خورده وبامن گریه کرده خدامنوببخشه ،الان بادنیا عوضش نمیکنم باورت میشه از اون یکی بچم بیشتر دوسش دارم 

ناخواسته ،؟لذت ش بردید بعد ناخواسته ناخواسته یعنی حضرت مریم

امیدوارم هیچ وقت هیچ وقت تو این سرایط قرار نگیری ک بخای معنی ناخاسته رو درک کنی چون  اون صورت میفهمیک ناخاسته هم میشه

من الان۳۲هفته ام ووقتی سه ماهه بودم فهمیدم‌حامله ام بچه سوممه وخیلی خسته ام‌وکلافه همش یاد این میوفتم که سه روز قبل عمل بینی فهمیدم‌حامله ام ،قرار بود کلاس موسیقی برم‌،ورزش میرفتم‌ تازه داشتم برای خودم زندگی میکردم والان خیلی کلافه ام وسردرگم،لباساش میبینم دلم ضعف میره برا اومدنش ولی وقتی فکر‌میکنم‌ به دختر‌وپسرم که چقدر سخته میگم‌دیر تر بیاد بهتره

خدایا شکرت🌹
من دومی ناخواسته شد تا یک ماه هرکار کردم ک بیفته از دمنوش و زعفران گرفته تا پریدن و کار سنگین،یهو رف ...

جنسیت بچه هاتون چی بود من خیلی ناراحتم بخاطر اینه ک اینم پسره

من بارداری ناخواسته داشتم تمااام دوران حاملگیم گریه بود ،بدنیا که اومد اولاش حس نداشتم ولی لبخند که ...

من میترسم وقتی ب دنیا بیاد هم دوسش نداشته باشم بچه هام شیر ب شیر میشن تقریبا واقعا پر از ترسم پر از استرس هردوتا پسرن میترسم از اینده 

من میترسم وقتی ب دنیا بیاد هم دوسش نداشته باشم بچه هام شیر ب شیر میشن تقریبا واقعا پر از ترسم پر از ...

ببین بندازیش تاآخرعمرت بااحساس گناه نمیتونی کناربیای ،فک کن دوقلوهستن وباهم رفیق میشن بخدا من تجربه بچه دارم اختلاف سنی دارشم باز باهم دعوامیکنن باهم بزرگ میشن و یه بار بزرگشون میکنی