2777
2789
عنوان

بی ادبی دوستم😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست
گیج شدم از خودش ناراحت شدی یا باباش . 

هر دو 🥲 اصلا رعایت نمی‌کنن هر حرفی میزنن

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

سلام بش پیام بده بگو من چون دوستت دارم از روی دلسوزی بهت گفتم منبع فلانو بخونی  ، درست نیست با ...

درسته عزیزم  حتما سعی میکنم بهش بگم ممنونم از راهنماییت❤

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آدم بی‌شعور خودش باید درست شه کارما جواب این زخم زبوناشو میده تو ناراحت نباش

🥲🥲❤❤

انسانی گلم  رتبم ۲۷۰۰ میخوام حقوق برم

مبارک عزیزم 

اصن خودتو ناراحت نکن 

تو امسال میری تو دانشگاه با صد تا ادم مختلف اشنا میشی  کم کم دوستت هم سرش شلوغ میشه 

یعدم بعضیا دوس دارن بقیه رو با زبون و حرفاشون اذیت کنن

عزیزم یه روز میفمی هیچ دوستی واسه آدم نمیمونه تا اون با کات نکرده تو قطع رابطه کن  حرفاسونو به ...

👌🏻👌🏻❤❤🥲🥲💔💔

مبارک عزیزم  اصن خودتو ناراحت نکن  تو امسال میری تو دانشگاه با صد تا ادم مختلف اشنا میشی ...

درسته حق میگی  ممنونم گلم ❤💋

چه بیشعوریه عامو 😐 یا مثل خودش رفتار کن که بفهمه یا باهاش تموم کن  اعصاب آدم خورد میشه با ای ...

حتما 🙂💔👌🏻