2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید کمکم

250 بازدید | 14 پست

دخترم سه سالشه هنوز واسه از پوشک گرفتنش دچار مشکل شدم، خیلی معذرت می‌خوام واسه مدفوع حتما باید پوشک بشه اصلا تو دستشویی انجامش نمیدع حتی ده روزم پوشکش نکنم دستشویی نمیکنه اما برا جیشو تو دستشویی می‌کنه و مشکل جیشش هم اینه که سر پا جیش می‌کنه از نشستن می‌ترسه انگار نمیتونه تحمل کنه بشینه چکار کنم😭 منتظر بمونم خودش یاد بگیره بهش فشار نیارم؟ چون وقتی ام بهش فشار میارم دستشویی نمیکنه یبوست میگیره

دختر عمشو دوس داره میبرمش اونجا دختر عمش باهاش میاد دم دستشویی میگه بشین جیش کن میشینه اما برا مدفوع متاسفانه فقط پوشک 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکم دیر شروع کردی هرچی بزرگتر بشن سختره

وای یعنی هیچوقت یاد نمیگیره؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی هیچوقت یاد نمیگیره؟

یاد میگیره بابا مکه میشه 

تجربه خودم تو دوسالگی دخترم این بود جدی بودم 

خیلی جدی دعواش نمیکردم ولی میگفتم باید بشینی کارتو کنی 

براش شکلات ابنبات برچسب کارتونی خریدم هروقت دسشویی میکرد تو دسشویی یکی بهش میدادم خیلی ذوق مبکرد برای برچسب ها همون بهونه میشد بره سمت دسشویی 

سه روزه یاد گرفت

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منم پسرمو سه سالگی گرفتم ولی قبلش باهاش کار میکردم بلد بود.جایزه و برچسب براش خریدی؟صندلی نداره برای ...

نه اصلا نمیشینه حتی رو صندلی فقط سر پا

یاد دخترم انداختیم

البته دخترم خیلی زود خودش دست به کار شد

قبل دوسالگی خودش پوشکشو میکند مینداخت تو دسشویی!!میگف نمیخامش

واسه همین دسشویی کوچیکه رو زود یاد گرفت

ولی واسه بزرگه!!!مکافات ها داشتیم

مثل دختر شما وقتی پوشک میکردم ...کارشو میکرد

اگر نه نگه میداشت و سفت میشد

ی هشت ماهی طول کشید تا دسشویی بزرگشو یاد گرفت

براش قصری بخر.تزیین کن دسشویی.برچسب یا خوراکی یا چیز میز بگیر بعد کارش بهش بده.تشت اب بزار چند تا اسباب بازی بریز داخلش بشینه بازی کنه .روپاهاش اب گرم بگیر....یادت نره حتمن ب غذاهاش روغن زیتون بریز شکمش سفت نشه...چون ی کوچولو دردش بیاد دیگه مقاومت میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دختر ها به قصه سریع عکس العمل نشون میدن.

براش در این مورد خیلی قصه بگو.

هر وقت میبریش  دستشویی عروسکشو هم ببر،اول عروسکش بره دستشویی بعد خودش بره.

در کل چند هفته ای دستت بندشه چون طول میکشه یاد بگیرن

باخودت ببرش دسش‌ویی بعد دسشویی بگوباشیلنگ  آب بریزیم پی پی بره خونشون باخنده وبازی ولحن بچگونه بعد بگو توهم بیا پی پی کن تا آب بریزیم پی پی توهم بره خونشون 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

دختر ها به قصه سریع عکس العمل نشون میدن.براش در این مورد خیلی قصه بگو.هر وقت میبریش دستشویی عروسکشو ...

درسته

من عروسکهایی گرفته بودم که توش دست میکنن

نمایش انجام میدن...عروسکهای دستی

هر بار باصدای اون عروسک میکشوندمش سمت دسشویی

بعدتشویقش میکردم ....

کلیپها و کارتونهای دسشویی رفتن تو گوشی هست

اونها هم خیلی خوبه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

صندلی جیش گرفتی براش؟

بگیر بذار کنار دسشویی چند بار اونجا کارشو کنه ترسش بریزه

من برا بچم میگفتم اینجا خونه جیش و پی پیِ

بعدش هروقت خودم حس میکردم پی پی داره میگفتم آخ آخ ببین دلش تنگ شده برای خونه ش...  با شعر و داستان پیش برو 

سلام من تاپیکاتو خوندم مشکل بوی دهان داری

سنگ لوزه احتمال زیاد داری

من خودم سنگ لوزه هامو دراوردم

ته گلوتو ک نگاه کنی میبینیشون یه چیزای سفیدن با گوش پاک کن فشار بده خودشون درمیان من فک کنم تووچن روز ک قلقش اومد دستم دراوردمشون یکم‌باید با گلوتم بازی کنی ک اونم طبق تجربه دستت میاد اینکارو امتحان کن ضرر نداره 

من فک کنم حدود سه بند انگشت سنگ دراوردم با همین حرکت ولی چن روز طول کشید چون بشدت حالت تهوع بهم دست میداد بخاطر عوق هایی ک میزدم