2777
2789
عنوان

اصلا دوست ندارم با زنا کار بکنم

127 بازدید | 15 پست

زیرآب زنن

تو حاشیه اند

دنبال حرفن

تیم میچینن برا خودشون

هی این به اون تیکه بندازو پشت این یکی حرف بزن فلان

بابا کارتو بکن پولتو بگیر برو گمشو دیگ این چرتو پرتا چبه.

مردای کارم بدون هیچ تنش دوستانه باهم کنار میان کار میکنن

واه از زنا 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

دقیقاااا البته نه همشون اما اینجوری دارن

تو دفتری که ماهستیم بعضی خانما چشم ندارن یه خانم دیگه رو ببینن حتی 

اما اقایون نه خیلی خوب هستن و حتی کمک هم میکنن

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رو هم اضافه کن وقتی از خودشون خوشتیپ تر و خوش لباس تر باشی تو محل کار چنان بهت چپ چپ نگاه می کنند انگار حقشون رو خوردی

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

منم همکارم زنه بدبختی اشنام هست هی دم دیقه فنگ میندازه تو رابطم اره این اون خسته شدم ازدست  منم میدونه بی اهمیتم نسبت بهش هی سعی میکنه یطوری برین تو اعصابم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پس مرد لاشی ندیدیجلوت خوبن پشتت لاشی ترینن...خاله زنک تر از زن ها هستن تو حرف دراوردنجاش برسه انسانی ...

من 3 ساله کار میکنم هیچ مشکلی از مردا ندیدیم بجاش تا بخای زنا اذیتم کردن 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

متاسفانه همینطوره

یه دوره ی کوتاه کار کردم و به شدت حالم بد بود سر همین جریان

هر روز پشت هم حرف میزدن و تو روی طرف کلا عوض میشدن

پیش رییس خودشونو بالا میبردن و طرف رو به قعر زمین فرو میکردن 

واقعا ما خانما موجودات عجیبی هستیم

پس مرد لاشی ندیدیجلوت خوبن پشتت لاشی ترینن...خاله زنک تر از زن ها هستن تو حرف دراوردنجاش برسه انسانی ...

خدایی من خیلی جاها کار کردم همچین چیزی که میگید واقعا ندیدم کم کار دیدم بپیچون دیدم ولی خاله زنک نه

چند جا کار کردم کاملا برعکسه این موضوع مردا تو روی هم میخندن ولی زیر اب همو میزدن پیش رئیس حتی باعث شدن یکی اخراج بشه. خیلی حسادت میکنن بهم دیگ 

کار کردن با مردا اصلا راحت نیست الانم جایی که هستم فقط ۴ تا خانم هستیم ولی پشت همیم همیشه  اقایون طبق معمول کار همدیگه رو خراب میکنن

خدایی من خیلی جاها کار کردم همچین چیزی که میگید واقعا ندیدم کم کار دیدم بپیچون دیدم ولی خاله زنک نه

شاید نیرو بالا دست یا هم سطح خودت بودن 

من نیرو زیر دستم بودن اینقدر بازی در می‌آورد و از زیر کار در میرفتن  خاله زنک بودن حال آدم بهم میزدن 

اخرم سر همونا از شغلم بیرون اومدم و هرگز گفتم بر نمیگردم

من نیرو مرد داشتم زیر دستم بودن یعنی بی شرف تر از مردا کسی ندیدم

چون مردا ظاهرشون حفط میکنن میخندن شوخی میکنن ولی پشت سر بدجور طرف میکشونن زیر زمین 

حسادت در اصل تو خون مرداس

وای وای خدا رحم کنه اگر ببینن یکی کارش خوبه اگر خانم هم باشه حتی ممکنه اسیب جسمی هم بزنن بهش تا از کار بره بیرون 

بنظر من این خانومایی که اینجوری میگن وای زنا اینجوری بودن خودشون برای بقیه مزاحمت ایجاد میکردن یعنی چیزی که خودشون دارن رو به بقیه نسبت میدن 

منم همچین مواردی ندیدم تاحالا واقعا، سطح دیگه ای از ضد زن بودنه

چون مردا ظاهرشون حفط میکنن میخندن شوخی میکنن ولی پشت سر بدجور طرف میکشونن زیر زمین حسادت در اصل تو خ ...

دقیقا همین طوره 

نیرو زیر دست من بود با من میخندید

تایمی من نبودم زیرآب زنی میکرد دیگه به جایی رسید جلو خودم ب رئیسم میگفت خانوم فلانی مدام پشت سیستمش خودشو علافه میکنه نمیاد کمک

اونم گفت خب وظیفه ای نداره کمک کنه وفتی میاد هم لطف میکنه کار  خانوم با سیستمه...

حالا کی این حرف میزد

کسی ک یک ساعتی، میگفت میشه برم سیگار بکشم بیام نیم ساعت هم لفت میداد

کارای سنگین مردونه زورش میومد گردن دخترا مینداخت...

اخرم گفته بود من برای اینکه حقوق بیشتری سر سفره زن بچم ببرم هرکاری میکنم...

اخرم وقتی کاری کرد منو فرستادن مرخصی بارداری جامو گرفت همون رئیس یالا دستم اینقدر اذیتش کرد تا اخراجش کردن چون فهمید زیرآب زنی کرده

بعد من اینقدررر بچه ها رو اذیت کرد ک فهمیدن خر بودن این مخشون شست و شو میداده