2777
2789
عنوان

مرگ فامیل نزدیک و عروسی💔یه لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 32 پست
من میگم ۳۵ روز کافیه...توهین نباشه ولی هم مسن بود هم مریض بود و یه چیز یهویی نبود هممون حدس میزدیم

معمولا مراسم چهلم رو یکم زودتر از موعد هم میگیرن

بنده خدا مریض بوده و خانواده مرحومم میدونستن که شما همه کاراتونو کردید تقریبا برای احترام ۳۵ روز صبر کنید بعد از خانوادشون اجازه بگیرین

انشاالله که خواهرتون خوشبخت بشن

معمولا مراسم چهلم رو یکم زودتر از موعد هم میگیرنبنده خدا مریض بوده و خانواده مرحومم میدونستن که شما ...

عروسی دقیقا ۳۵ روز دیگس...من میگم چند روز قبل کارت پخش کردن اجازه بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزاداریامو به موقع میکنم...از غم این موضوع کم نمیکنه...منتها میخوام بدونم کی میتونیم بگیریم عروسی رو ...

دختردایی من 

بعد چهلم باباحاجیم عروسی گرفت 

ولی بنظرم خیلی زود گرفت بالاخره پدربزرگش بود 

برید خونشون ازشون اجازه بگیر و معذرت بخوایید بگید ما تالار رو از قبل هماهنگ کردیم اجازه فسق نداریم با اجازتون عروسی رو بگیریم

اونام نه نمیگن 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
دختردایی من بعد چهلم باباحاجیم عروسی گرفت ولی بنظرم خیلی زود گرفت بالاخره پدربزرگش بود

باید تو شرایط باشید بفهمید...کلی بیانه واسه ارایشگاه و تالار و اینا دادیم از طرفی سال کنکور منه هر چی عقب بیوفته میوفته تو امتحانات من حالا دی ماه هیچی نهایی بیوفته بیچاره میشم

درستش اینه تا چهلم صبر کنید.

پسرداییم اذر پارسال فوت شده. تیر امسال دختر خالم نامزد شد. بعد سالگرد پسرداییم عروسیشه

یا مثلا مادر بزرگم فوت شده بود داییم اینا تا چهلم صبر کردن بعد از بابام اجازه گرفتن و پسرداییم  نامزد کردن.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
فقط بیانه تالار و ارایشگاه عروس...

قبلش اجازه بگیرید یه احترامی هم میزارین کاریش نمیشه کرد 

والا داداش من هفته قبل چهلمش بود مامانم با خانواده پدریش مشکل داشت اونا هم از عمد قبل از چهلم زنگ زده بودن دعوت کرده بودن عروسی در صورتی که اصلا عروسیشون اون موقع نبوده فقط میخواستن بگن از غم ما خوشحالن 

شما هم قبل از این که کارت پخش کنید برین اجازه بگیرین 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg