2777
2789

دیشب نامزد من اومد پیشم یه لحظه گوشیشو گرفتم دستم ساعتو ببینم بهش گفتم رمزشو بزن نزد منم یکم ناراحت شدم بعدش رمزشو زد ولی نداد دستم و ازم گرفت منم فقط بهش گفتم اسممو چی سیو کردی گفت اسم و فامیلتو سیو کردم و بهم نشون داد که( ه) اخر اسممو نذاشته و اسممو پسرونه سیو کرده با فامیلیم بهش گفتم چرا میگه چون فوضوله و من خیلی ناراحت شدم 

اونم میگه دلیلی برای ناراحتی وجود نداره 

نظر شما چیه؟!🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکوکه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

منم همونجوری سیوش میکنم بعد

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

مگه رسمی نیستید؟

من هیچوقت گوشی نامزد سابقم ندیدم اونم از منو نمی‌دید

کلا میگفت گوشی شخصیه 

میدونستمم کاری نمیکنه

همه جا اکانت هم داشت 

ولی بهش اعتماد 

داشتم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم