2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم و فکرم مشغوله

403 بازدید | 24 پست

پسرم پنج سال و نیمشه

از مهر میره پیش دبستانی با سرویس هم باید بره

خیلی باهوشه ولی بشددددت سر به هواست

رفته بودیم سفر چند روز پیش مشهد، دو بار نزدیک بود گم بشه، خدا بهمون رحم کرد

اطرافیان میگن طبیعیه و بچس 

ولی من چطور جرات کنم اینو بفرستم مدرسه با سرویس

اگه یه دفعه سوار یه ماشین دیگه شد

یا کلا رفت بیرون

بخدا از نگرانی خوابم نمیبره

اگه یه روز سر به هواییش باعث شد گم بشه چه کنم

خدا شاهده تو سفر از اضطرابی که بهم وارد شد، گریه ام بند نمیومد

من چطور اینو بفرستم مدرسه آخه😭 اونم با سرویس 😭

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه نگران چیزی باشی سرت میاد مامان منم نگران بود که بلایی سر داداشم نیاد تو صف بودن بچه ها حلش دادن دندونش نصفش خورد شد شکست ببین دلواپس باشی بلاسرش میاد باهاش صحبت کن بگو مامانی مثلا وقتی زنگ خورد اروم میای نه ب سرعت بچه ها حلت بدن سوار این ماشینه میشی یا ب سرویش  بگو بیارش من داداشم قبلا ک سرویس داشت سرویسش با همسایه ها بودا سرویش همسایمون بود دیگ عادت میکنه توهم زیاد جوش نخور 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

وا خب پیش دبستانی ها مگه مامانیار ندارن بهشون سفارش کن  که حتما همراهیش کنن تا سرویسش

ببین بهشون میگم حتما

ولی خوب این تا کی میخواد اینطوری بمونه

داره ۶ سالش میشه ولی بی حواسه خیلی

مثلا سپردیمش دست عموش تو سفر

یهویی عموئه رو ول کرده رفته از یه مسیر دیگه

خوب چرا آخه

اگه بدونم مشکل داره ببرمش روانپزشک

همه ی ما آدما در معرض خطریم و هر آن ممکنه یه اتفاقی واسمون بیوفته ولی خدا بدجوری حواسش به بنده هاش هست !

شما نگران نباشید بسپارید به خدا ، قبل از اینکه حرکت کنه بره مدرسه آیت الکرسی بخونید مطمئن باشید هیچ اتفاقی نمیوفته

با خودشم صحبت کنید بگید مثلا اگه بازیگدشی کنی ممکنه خدای نکرده گم بشی و اینا

ببین اگه نگران چیزی باشی سرت میاد مامان منم نگران بود که بلایی سر داداشم نیاد تو صف بودن بچه ها حلش ...

عزیزم راستش من نگران بی حواسیشم بیشتر

بهش میگی بیا دنبالم ولی میره یه ور دیگه دنبال بازیگوشی

چیکار کنم یکم دقتش بیشتر بشه

ببین بهشون میگم حتما ولی خوب این تا کی میخواد اینطوری بمونه داره ۶ سالش میشه ولی بی حواسه خیلی مث ...

چطور واقعا نشنیده بودم اینجوری 

مگه ترس از گم شدن نداره ؟ 

شاید باید بری روانپزشک 

پسر منم سر به هواس ولی در حد زمین خوردن 

که هرچی بزرگتر میشه انگار سر به هواییش بیشتر میشه ولی نه اینکه بره گم بشه 

فقط در حد تو درو دیوار رفتن  

اول اینکه نترس .بعدش اینکه سرویس بچهاارو چک میکنه .سوار ماشین هرکی شه ک طرب نمیبرتش ،نهایت پیاده میکنه 

ادرس خونه و شماره تماس خودت و همسرت رو تو کیفش بزار حتما 

باهاش صحبت کن ،خیلی زیاد .بزار ملکه ذهنش بشه

همه ی ما آدما در معرض خطریم و هر آن ممکنه یه اتفاقی واسمون بیوفته ولی خدا بدجوری حواسش به بنده هاش ه ...

توکل به خود خدا

نمیدونم نیازه ببرمش روانشناسی روانپزشکی چیزی یا نه

عزیزم راستش من نگران بی حواسیشم بیشتر بهش میگی بیا دنبالم ولی میره یه ور دیگه دنبال بازیگوشی ...

😂😂چقد شیطون بهش بگو گم میشی اگ بخاد اینطوری پیش بره خیلی بد میشه ی دو سه روز اول خودت برو دنبالش بچه هست بعدا عاقل میشه نگران نباش

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

بابا شوهر من که سر به هواس

اون که بچه اس دیگه

چند روز پیش رفته خریده کارتو جا گذاشته

بعدش کارت رو داده به کارگر مغازه که بره خرید

دوباره یادش رفته ازش بگیره در به در دنبال کارت بودیم

کلید گم میکنه دیقه به دیقه😐😑

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

باهاش صحبت کن . و توضیح بده جدا از این دخترم پارسال پیش دبستانی بود خیلی خودشون مواظب هستن یه خانمی حتی بچه ها رو میبرد سرویس بهداشتی و بعد می‌آورد سر کلاس در مدرسه قفل میکردن و معاون شون دونه دونه بچه هارو تحویل والدین یا سرویس میداد