2777
2789
عنوان

حل مشکلات پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست
جلوی موهام چند وقتیه وز شده ، فک کنم چون ی چند بار از اتو مو استفاده کردم قبلا اصلا اینجور نبود&nbs ...

ماسک دوفاز زیتون عااااالیه 

از حرارت مستقیم اتو و سشوار از مو محافظت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم همه کرما رو امتحان کردم تاثیری رو چروک نداره .تازه برامن خیلی کم  فقط مثل یه مرطوب ...

میتونم به جرات بگم ک سرم طلا بلک بری فوق العادست

جای بوتاکس گرفته  ، لیفت، روشن کننده، ضد چروک، کلاژن سازی انجام میده حاوی سلول های بنیادی، حلبک دریایی و طلای ۲۴عیار 

ممنون عزیزم همه کرما رو امتحان کردم تاثیری رو چروک نداره .تازه برامن خیلی کم  فقط مثل یه مرطوب ...

بهت حق میدم بانو اعتماد نکنی 

اینقدر کرم و محصول استفاده کردی ک اعتمادت ب همه ی کرما ازبین رفته 

ولی بهت قول میدم استفاده کنی نتیجه میگیری 

این شمارمه خواستی پیام بده 

پشیمون نمیشی ۰۹۳۰۷۳۹۲۶۹۳

خال دارم رو صورتم کجا میتونم بردارم و هزینش جقد میشه ایا بازگشت هم داره یعنی ممکنه دوباره در بیاد خا ...

خال رو برداری جاش شاید بمونه البته اگه ماهر باشه ک حاشم نمیمونه ولی برنمیگرده 

شرکتی یا تو داروخونه هم پیدا میشه

تنها شرکتی ک ۳محلول فوق العاده رو تو خودش جا داده 

شرکتی ک دارم توش فعالیت میکنم عزیزم 

واینکه افتخار میکنم محصولی دست مشتری میدم ک رضایت کامل داره 

برای دوتا چروک ک تازه رو پیشونیم درومده چ پیشنهادی دارید؟ چ کرمی؟ مثلا نمیخام بوتاکس کنم ک ...

اول از همه میخوام بدونم آیا روتین روزانه رو رعایت میکنی 

وگرنه راحت میتونم بهت 

سرم طلا بلک بری همراه با پودر کلاژن رو پیشنهاد بدم معجزه میکنه