2777
2789
عنوان

حل مشکلات پوست و مو

307 بازدید | 33 پست

پاسخ به این سوالات میتونه خیلی راحت مشکل و عارضه های پوستیتونو برطرف کنه 

پوست صورت چرب یا خشک؟ 

منافذ باز دارید؟ 

سرسیاه دارید؟ 

لک دارید؟ 

اگه دارید براثر چی و چه زمانیه؟ 

کف سر چرب یا خشکه؟ 

ساقه موها وز؟ 

ریزش دارید؟ 

ترک پاداری؟ 

کشاله ی ران تیرست؟ 

پوست بدن چرب یا خشکه؟ 

موهایه خشک ووز

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوی موهام چند وقتیه وز شده ، فک کنم چون ی چند بار از اتو مو استفاده کردم

قبلا اصلا اینجور نبود 

و جالب اینجاست بقیه موهام در کل ابریشمی و نرمه 

نمیشه ام کوتاه کنم ب خاطر ققط جلوی موهام

از طرفی توی چشمه، و ناراحتم🥲

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

پوستم چربه مدتیه جوش میزنم چونه و گردن بیشتر زیرپوستی و چرکی دردناک کلا شامل همه مدلا

رفتم دکتر پوست اسپیرولاکتون وسفالکسین داد

یه مدت خوردم پوستم عالی شد ولی اسپیرولاکتون پریودمو بهم ریخته لکه بینی دارم دریه ماه دوبار پریود شدم خلاصه یکی دوروز قطع کردم شبی یدونه میخوردم الان باقطع دارو پوستم باز خراب نمیسه چون این مدت عالی شده بد ون جوش وشفاف

پوستم چربه مدتیه جوش میزنم چونه و گردن بیشتر زیرپوستی و چرکی دردناک کلا شامل همه مدلا رفتم دکتر پوس ...

محصولاتی ک ما داریم بدون باز گشته 

ولی همیشه میگم یه پوست تمیز نیاز ب رسیدگی داره 

همونطور ک نمیتونم از سه وعده ی اصلی غذایی بگذریم نباید از رسیدگی به پوستمونم بگذریم

کلی کک و مک دارم چکارکنم

عزیزم همین اول بهت بگم که کک و مک ازبین نمیره ولی میتونی کم رنگشون کنی 

یه مدل اینحور داشتم خداشاهده ک خیـــــــــــــلی راضی بودوخدارو شکر داره مصرف میکنه