2777
2789

برای کسی میپرسم که معدلش کم شده 

مثلا اهواز 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربی به جز سه رشته پزشکی . دندان پزشکی و دامپزشکی که رتبه میخواد بقیه رشته هارو با هر معدلی که باشه ...

حتی ۱۰؟ 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

اقا ازاد هم کد سابقه می‌خواد ثبت نامش تاکی بازه 

۲)دولتی بدون کنکور تا کی هست کد سابقه می‌خواد اینم که اونوقت از یکشنبه باز میکننن که

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
اقا ازاد هم کد سابقه می‌خواد ثبت نامش تاکی بازه  ۲)دولتی بدون کنکور تا کی هست کد سابقه می‌خواد ...

اطلاعی ندارم