2777
2789
عنوان

مامان میگه الان شرایط برای ازدواجت خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 46 پست
آخ خدا خیرت بده  بچه ها اینقدر بد گفتن کلا از فازش اومدم بیرون  خودم هم با حرف های مامان ...

من توي اخبار راجع ب اين سايت ديدم حتي يكبار جشني گرفته بودن اونهايي ك ازدواج كرده بودن بچه دار شده بودن و در واقع كيسهاي موفق معرفي ها بودن اورده بودن 

اين طرحها اول توسط دانشگاه شهيد بهشتي ايجاد شد و بعد ك ديدن موفق شده توسعه دادن

قديما يادمه بچه بودم مي اومدن در خونه ها رو ميزدن ك دختر داريد ؟ بعد ميگفتن نه ما نداريم فلان خونه دختر خوب داره خلاصه اينجوري معرفي ها بود ازدواجها

يا هر كسي اگه كسي رو ميشناخت معرفي كرد اين سايتها هم ي جور معرفي هست 

واسطه ها يا همون راوي. شما رو معرفي ميكنن

چطور اشنايي تو اينستا و تلگرام و قبلا ك ياهومسنجر بود طوري نيست حالا سايتي ك از ابتدا همه چيزش مشخص هست و تحت نظر خانواده ها هست طوريه؟ 

مثلا بري تو اين سايت ثبت نام كن امادگي خودت رو برا ازدواج اعلام كني بده ولي اينكه بري توي اينستا طرف طوري نيست..!! بعدم بري تو خونه و.. حتي كار بعضيا ب سقط جنين هم ميرسه قبل از ازدواج 

معرفي هست ديگه

اگه شخصي ك واقعا شرايطش برات خيلي خوب بود بپذير برا اشنايي

اينجوري نيست ك ادم تا نيت كرد ازدواج كنه فوري هم شرايط مهيا بشه شايد زمان ببره تا اون موقع هم شما مسير خودت رو طي ميكني 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من توي اخبار راجع ب اين سايت ديدم حتي يكبار جشني گرفته بودن اونهايي ك ازدواج كرده بودن بچه دار شده ب ...

ببین یه نفر هست 4 سال ازم بزرگتره معلمه خونه شخصی هم داره با یه خواهر یا بردار 

تو شهر خودم یه منطقه اون ور تر

میخوام درخواست وساطت بدم ولی دو دلم که آیا درخواست بدم یا نه اگه آدم بدی باشه چی؟ 

D:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه که سال پیش مشکلی برامون پیش اومد که کسی عمرا دیگه معرفی کنه قبلش هم نبود  نمیخوام ب ...

عزیرم تنها مشکلی ک من تو این سایتها میبینم نداشتن شناخت کافیه . طرف رو آشنا معرفی می‌کنه توزرد از آب درمیاد چه برسه ک دیگه شناخت کافی نداشته باشه هیچکس ازش . 

ولی آشناشو باهاشون تا میس مناسب پیدا بشه ایشالله شرایط شما هم خوب میشه . بکسی هم نگو از کجا پیدا کردی بگو معرفی کردن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
منم سن این بودم دقیقاهمین فکرو میکردم البتع الانم سنم زیاد نیس ۲۴سالمه و دارم رو خودم و باورهام کارم ...

منم چند سال از شما بزرگترم واقعا موردهای خوبی سراغم نمیاد . بنظر منم باید تا قبل 28 آدم ازدواج کنه . 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ببین یه نفر هست 4 سال ازم بزرگتره معلمه خونه شخصی هم داره با یه خواهر یا بردار  تو شهر خودم یه ...

معلم حقوق زيادي نداره 

اگه مشكلي نداري درخاست بده 

خب اشنا ميشيد

مث همه ك اشنا ميشن قرار نيست ك نشناخته جوابي بدي

ولي فكر كنم تا كسي رو تعيين تكليف نكني كسي ديگه برات معرفي نمشه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

دوستان بزارید کار کرد این سایت بگم این سایت مثل سایت های صیغه یابی اینا نیست 

دختر پسر ثبت نام میکنن بعدش باید معیارهاسون و بگن بعد ثبت میلر میره برای پشتیبانی و تایید 

بعدش باید یه واسط ثبت کنی که میگن مادر دو طرف باشه بهتره اگه نه خواهر 

برای دادن درخواست باید واسط زنگ بزنه پشتیبانی تا تایید کن و بتونی درخواست بزنی 

وقتی درخواست زدی و قبول کرد شماره واسط رو میدن به واسط دیگه تا مادر ها بهم زنگ بزنن 

نه دختر و پسر 

تازه من امروز مامانم زنگ زد گفت به هیچ عنوان عکس یا شماره دخترتون و ندید اگه آقا هم زنگ زد بگید مادرشون تماس بگیرن

این سایت صیغه یابی یا فلان نیست

D:
معلم حقوق زيادي نداره  اگه مشكلي نداري درخاست بده  خب اشنا ميشيد مث همه ك اشنا ميشن قرا ...

نوشته بود حقوقش بین 8 تا 15 است 

نمیدونم 

دلم نمیخواد شوهرم مغازه دار باشه از اونم ور هم دلم نمیخواد کارگر ساده شرکت باشه واسه امین تو شغل طرف مقابل موندم چی کنم

D:
نوشته بود حقوقش بین 8 تا 15 است  نمیدونم  دلم نمیخواد شوهرم مغازه دار باشه از اونم ور هم ...

دوست من دبير هست  ٩٩ استخدام شده حقوقش ١٠ هست 

پارسال ٨ بود يكم هم ازش كم ميشه برا بيمه نميدونم مالياتم تعليق ميگيره بهشون يا نه 

اينم چون منطقه محروم هست در حد ٧٠٠ ٨٠٠ هزارتومنش هم بخاطر محروميت هست

اگه اين اقا سابقش بيشتر هست يكم حقوقش بيشتر باشه خيلي كم 

فکر نکنم خیلی سابقه داشته باشه 7 ساله

خب يكم بيشتر هست حقوقش 

اگه مشكلي نداري با اين درامد قبول كن اشنا بشيد

يا اينكه چند روزي صبر كن شايد يكي بهتر جستي

شايد خودشون وضع مالي خوبي داشته باشن

اگه از خودش خونه داشته باشه خوبه

دوست من دبير هست  ٩٩ استخدام شده حقوقش ١٠ هست  پارسال ٨ بود يكم هم ازش كم ميشه برا بيمه ن ...

اول ممنون که اینقدر  تو تاپیک حمایتم کردید

یه سوال 

من الان چی کار کنم؟ 

یه کاری دارم که حقوقی نداره اما سال بعد شاید بین ماهانه 5 تا 10 میلیون حقوق باشه 

از صورت و قیافه معمولی اخلاقم هم زیادی رکم 

یه اختلاف خانوادگی شدید هم سال پیش داشتم شاید کسی بدونه طرفم نیاد اصلا. 

عمه ام از لحاظ اخلاق و چهره و بدن شبیه خودمه سرکارم رفته اما فکر کنم 39 سالشه و متاسفانه مجرده هم به خاطر خانواده اش 

که منم اون مشکلات و به طوری داشتم 

و خواستگاری نیومده براش 

الان میترسم شبیه عمه ام بشم بیشترین ترسم اینه من واقعا نمیتونم نیاز جنسی ام نمیزاره اصلا 

چی کار کنم به نظر شما؟ 

دانشگاه هم رفتم لیسانسم گرفتم 

D:
اول ممنون که اینقدر  تو تاپیک حمایتم کردید یه سوال  من الان چی کار کنم؟  یه کاری د ...

قربونت عزيزم

سعي كن نترسي هر كسي راه زندگي خودش رو ميره

نميدونم مشكل مشترك شما و عمه تون چيه

اما اينكه مسير زندگيش اينجوري بوده ربطي ب مسير زندگي شما نداره

حتي دو تا خاهر دو قلو ك از هر نظر شبيه هستن و شرايط يكسان دارن در مورد ازدواج ممكنه اتفاق مختلفي براشون بيقته

شما ك ديگه بجز اون مشكلي ك ميگي  مشترك هست چيزي نداري با عمه 

در مورد ظاهرت خب اگه ميشه كاري كرد زيباتر بشي و اعتماد ب نفس  بيشتري داشته باشي انجام بده مثلا من ارتودنسي كردم

يا كمي زير چشمم گودي داشت ژل تزريق كردم و خيلي بهتر شدم

اگه بتوني ورزش كني هم اندام خوبي پيدا ميكني هم هورمونهاي بدنت تنظيم ميشه و انرژيت تخليه ميشه موضوع جنسي كمتر ذهنت رو مشغول ميكنه

در مورد اخلاق هم خب يكم روي خودت كار كن يكي دو نفر ك اخلاق رفتارشون برات جالب و مورد تاييد هست الگو قرار بده اگه نه كتاب بيشتري بخون 

هر چي ادم كتاب بخونه هم ديدگاه بهتري داره هم رشد شخصي بهتري داره

در مورد ازدواج هم قرار نيست ادم ب نفر اول دوم جواب مثبت بده هر چي بيشتر با ادمهاي مختلف اشنا بشي تجربه بيشتري برا اشنايي ازدواج كسب ميكني و حتي با خودت و خاسته هات بيشتر اشنا ميشي يا حداقل متوجه ميشي كي و چي رو نميخاي

در مورد كار هم اگه مطمئني سال بعد درامد داري ادامه بده اگه نه ك از الان دنبال كار ديگه اي باش و ب محض پيدا كردن اون يكي رو ول كن

قربونت عزيزم سعي كن نترسي هر كسي راه زندگي خودش رو ميره نميدونم مشكل مشترك شما و عمه تون چيه اما ...

ممنون که زمان گزاشتید و خوندید و تایپ کردید 

درست میگید و با حرف هاتون موافق هستم 

انشاله که بتونم زندگی خوبی داشته باشم

D:
ممنون که زمان گزاشتید و خوندید و تایپ کردید  درست میگید و با حرف هاتون موافق هستم  انشال ...

انشاءالله عزيزم حتما همينطور ميشه