2777
2789

بچه ها من تو یه سامانه که واسه ازدواجه ثبت نام کردم برای ازدواج(همسر یابی حالت اما زیر نظر خود کشور) 

بعد مامانم میگه نه! 

میگه خودت اول آمادگی ازدواج نداری! 

دوما یکم برو سرکار پول بگیر لباس بخر بپوش، بهش میگم مگه لباس های منو دیده که تکراری شه، میگه نه کهنه است لباسات 

یا میگه فرش کثیفه دیوار ها تمیز نیستند نیاز به رنگ دارند 

میگه تو که نمیزاشتی یه خواستگار با خانواده اش بیان الان چی شده 

میگه بابات میگه آدم های این سایت ها مناسب نیستند 

چی بگم بهش، حالا اصلا شاید طرف مقابل اصلا قبول نکرد 23 سالمه میخوام ازدواج کنم میدونم اگه بمونم ستم که بره بالا تا آخر عمر مجرد میمونم

D:

حالم بد شد ۲۳ سالته رفتی تو سایت ازدواج ثبت نام کردی من ۲۳ سالمه هنوز میگم زوده ازدواج کنم چرا با خودت همچین کاری میکنی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر پدرت راس میگن. چ مادر با درکی داری.راس میگه پوشش خودت و خونه ی باباتو درست کنین.سنت خیلی کم واس ازدواج.فک کردی متاهللا همه خوشبختن؟؟ن والا من سن۲۸سالگی ازدواج کردم بازم پشیمون میگم کاش مجرد میموندم..برو سرکار تو جامعه باش با دوستات برو بگرد خوش باش .واس شادی دل خود تلاش کنی متوجه میشی مجردی چقد خوبه. و شایدم تو جامعه باشی خاستگار مناسبتر پیدا شه.این سایت ها نرو .شاید فردا شوهرت بزنه تو سرت ک اره در ب در تو سایت دنبال شوهر بودی منو پیدا کردی

نه این حرفا چیه مامانت میزنه بهش بگو من حتمااااا باید ازدواج کنم فقط زودتر پسرا دارن از گرمای هوا تبخیر میشن دیر کنی تموم شدن 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸

ي جوري ميگين اين سايتها انگار چ سايتي هست

اينهمه توي اينستا و غيره بقيه اشنا ميشن ازدواج ميكنن

اينم ي سايت مجوز دار و زير نظر و كلي فيلتر داره و خداروشكر اونقدري با خانوادش رو راستي و راحتي داره ك اوناهم كامل در جريان هستن و مخفيانه نيست نه مث يك عالمه دوستي و روابط مخفي اينجا

استارتر عزيز شما تازه ثبت نام كردي شايد يكم زمان ببره كسي اشنا بشه بعدم ميتونيد قرار اول رو ب اتفاق مادر خودتون و اون اقايي ك اشنا ميشيد در رستوران يا جايي بيرون از خونه بريد و تا اون زمان هم دستي ب خونه بكشيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
واقعا چرا اینقدر بد صحبت می‌کنید  مگه من کل زندگی گفتم که سرکوفت می‌زنید  میتونید بهتر ا ...

ما ک غریبه ایم ولی فرض کن فامیلات بفهمن از سایت ازدواج کردی همین حرفارو هزاربرابر بدتر میزنن بهت

اون سایتو واس ۴۰ ب بالا ساختن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مادر پدرت راس میگن. چ مادر با درکی داری.راس میگه پوشش خودت و خونه ی باباتو درست کنین.سنت خیلی کم واس ...

مچکرم بابت نظرتون واقعا عالی بود و راهنمایی خوبی بود 

سرکار میرم برنامه نویس هستم اما هنوز حقوق خوبی ندارم چون اوایلش هستم و دوست هم ندارم دانشگاه تموم شده هر کی رفته یه وری از کجا دوست پیدا کنم؟ 

D:
مچکرم بابت نظرتون واقعا عالی بود و راهنمایی خوبی بود  سرکار میرم برنامه نویس هستم اما هنوز حقو ...

اشکال نداره خیلی از ارشد ها بیگارن .ولی شما رشته خوبی داری هرجا بری میتونی کار پیدا کنی هرچند حقوقش کم باشه قبول کن حتماا..مهم اینه میخای تو جامعه باشی همونجا هم دوست پیدا میکنی . فقط تلاش کن تو جامهه باشی بهتر هم دیده میشی بافرهنگ .لباس ب خودت میخری ب مادرت میخری.منم نجردی شاغل بودم خیلی خیلی حس خوبیه همینجوری کلی خاستگار پیدا میشد 😄❤️