2777
2789
عنوان

مامان میگه الان شرایط برای ازدواجت خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 46 پست
حالم بد شد ۲۳ سالته رفتی تو سایت ازدواج ثبت نام کردی من ۲۳ سالمه هنوز میگم زوده ازدواج کنم چرا با خو ...

حرفات خيلي تو اين تاپيك بد بود ي نگاهي ب تاپيكات انداختم ديدم همش تو فا اشنايي مجازي و اشنايي چند تا چند تا باهم هستي

خوبه ك تاپيكا اينجاست و ميشه فهميد ادمها خودشون كي هستن

اين سايت ها خيلي معتيرتر از جايي هست ك شما توش اشنا ميشيد

حداقل ايراني هستن و قابل معرفي ب خانوادش هستن نه مثلا كيس  افغانستاني شما ك نميتوني ب بابات معرفيش كني دفعه بعد خاستي نظر بدي ببين خودت تو زندگي چيكار ميكني بعد بقيه رو موعظه كن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آخ دمت گرم واقعا به همچین نظری نیاز داستم🤣🤣😘

تاپيكاي اون كاربر بخون

راستش من برام اين همه دوستي و صداقتي ك با خانوادت داشتي قابل تحسين بود و دركي ك خانوادت ازت دارن

دلم نيومد يكي ك خودش مشكل داره  بياد ي حرفي بزنه و نظرت رو منفي كنه اين شد ك توي پست بعدي باهاش تند حرف زدم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفات خيلي تو اين تاپيك بد بود ي نگاهي ب تاپيكات انداختم ديدم همش تو فا اشنايي مجازي و اشنايي چند تا ...

من فقط ب اسی گفتم از سایت اشنا شدن خوب نیست وگرنه من خودم قصد ازدواج ندارم ادم ارزشش بیشتر از ازدواج تو سایته منم فقط در حد دوستی میخواستم باهاشون باشم ن ازدواج ک اونم نیستم و جفتشون بیخیال شدم

شمام سرتو از فوضولی و ماتحت دیگران بیار بیرون تا افسردگی نداشته باشی و تنها نباشی شاید بخاطر همین فضولیاته تنهایی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حرفات خيلي تو اين تاپيك بد بود ي نگاهي ب تاپيكات انداختم ديدم همش تو فا اشنايي مجازي و اشنايي چند تا ...

آخ خدا خیرت بده 

بچه ها اینقدر بد گفتن کلا از فازش اومدم بیرون 

خودم هم با حرف های مامانم دو به شک بودم الانم بدتر شد 

میدونی شاید بگن سنت کمه و فلان خب من بدبختی که نیاز جنسی دارم چی کنم؟ 

برم....! 

نمیشه که باید از راهی رفت که ازدواج بهترینه 

خب دوره شناخت هم طول میکشه

واقعا موندم چی کار کنم شاید اصلا از سرم افتاد 🤣🤣😅😥

D:
تاپيكاي اون كاربر بخون راستش من برام اين همه دوستي و صداقتي ك با خانوادت داشتي قابل تحسين بود و درك ...

تو ک تو کف شوهری و همه تاپیکات جذب همسر و چطور شوهر کنیم بایدم این حرفارو بزنی سوختی یکی دوسم داره اره؟ اخی ابو بریز اونجا ک سوخته

همونی ک افغانستانی پزشکی میخونه و داور ژورنالای خارجی

همچین ادمایی ب تو حتی نگاهم نمیکنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واقعا چرا اینقدر بد صحبت می‌کنید  مگه من کل زندگی گفتم که سرکوفت می‌زنید  میتونید بهتر ا ...

عزیزم خیلی جوونی چرا بفکر کار و پیشرفت نیستی موقع ازدواجت که بشه بهترین موردش درخونتو میزنه 

چرا ارزش خودتو میاری پایین اینجوری

اخه ثبت نام تو سایت؟؟

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

بعنوان کسی ک توو اون سایتی ک میدونم چیه ثبتنام کردم بگم افتضاحه به معنای واقعی.هرچی ادم چیپ میره اونجا.۲۳ سالته.فازت چیه

پس منی ک ۲۹سالمه چی بگم.توو اون سامانه نرو اصلا من ک اصلا نپسندیدم...

چرا فکر می‌کنی مورد خوبی از دور اطرافت برات پیدا نمیشه و مجرد میمونی؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

حالا فکرشو نکن تا یکی توسایته پیدا بشه شمام اروم اروم به نظمی به سرووضع خودت و زندگی بده دیگه هرکس یه مدلی با همسرش اشنا میشه مجازی،حضوری باواسطه یا  فامیلی یا  همکاری خلاصه یه جور سرراه هم قرار میگیرن دیگه فقط توانتخاب خیلی دقت کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
عزیزم خیلی جوونی چرا بفکر کار و پیشرفت نیستی موقع ازدواجت که بشه بهترین موردش درخونتو میزنه  چ ...

خب سایتش شناسنامه دار و زیر نظر خود وزارت کشوره 

چی کتر کنم خب خواستگار که نیست از پسر های خیابونی هم خوشم نمیاد که دربه در دنبال مالیدن و.... هستن 

خوشم نمیاد باهمچین آدم های دوست بشم 

تازه سایت جوریه که مدارک میگیره ازت تا هر کسی نیلد ثبت نام کنه از هر سنی هم هست از 23 تا 45، 50 

چه خانم چه آقا کل کشور 

2000 نفر فقط ازدواج داشته

D:

برای اینکه که سال پیش مشکلی برامون پیش اومد که کسی عمرا دیگه معرفی کنه قبلش هم نبود 

نمیخوام بگم اعتماد به نفسم کمه اما همچین خوشگل نیستم معمولی ام 

D:

منم سن این بودم دقیقاهمین فکرو میکردم البتع الانم سنم زیاد نیس ۲۴سالمه و دارم رو خودم و باورهام کارمیکنم 

علت این تفکر اینه ک باباورهای غلط بزرگ شدیم وقتی ازکودکی تا الان اطرافمون و توخانواده  بارهاشنیدیم ک دختری ک سنش بالابره دیگه کسی سراغش نمیاد بخاطرهمین این باور توناخودآگاهمون ثبت شده که سنمون اگه از فلان عدد رد شد دیگه تماااام نمیتونیم ازدواج کنیم

❤️❤️❤️❤️❤️

دخترا شاید محدودیتی برای انتخاب و ازدواج داشته باشن چون نمیتونن برن خواستگاری ولی پسرا چرا باید از طریق سایت اقدام کنن؟! اگر موردای خوبی بودن در دنیای واقعی کیسی برای ازدواج پیدا میکردن

.