2777
2789

دوستان رادیولوژی همون عکسبرداریه؟

یعنی کسی لیسانسش بگیره

می‌تونه خودش مطب بزنه و دستگاه بخره؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اگ استخدام بشی🥲 میترسم برم و .... ممنون💚

رادیولوژی اشعه زیاد میخورن معمولا

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
درسته اگ استخدام بشی🥲 میترسم برم و .... ممنون💚

البته ازمون میگذارن سالی یادوسالی یبار

که کم نیرو برمیدارن رقابت سخت خواهرزاده من الحمدالله ازمونهاش هردفعه قبول شده اماتومصاحبه و بومی گزینی ببمارستان و....رد شده

حالاقبول شده مصاحبه هم همبنطور اماهنوزصداش نکردن

دانشگاه ایران درس خونده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اره اینم هست ولی در عوض پرستاریم خیلی سخته🥲

برو دنبال علاقت

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
دوستان رادیولوژی همون عکسبرداریه؟ یعنی کسی لیسانسش بگیره می‌تونه خودش مطب بزنه و دستگاه بخره؟

نه عزیزم اونی که میتونه مطب بزنه ۷سال عمومی خونده بعد تخصص امتحان داده رادیولوژی قبول شده این رشته فرق میکنه 

کارشناس رادیولوژی 

با پزشک رادیولوژیست فرق دارن