2777
2789
آره موی طبیعی ، تهران هستی ؟ الان دوره ی آموزشی تموم شده ولی هنوز ازش استفاده می کنم مثلا تکنیک های ...

نه عزیزم تهران نیستم 

این خانم که میریم پیشش هی میگه مدل زنده بیارین منم موندم از کجا بیارم 

بچه کوچیک اطرافم ندارم بقیه هم در گیر زندگی 

نه عزیزم تهران نیستم این خانم که میریم پیشش هی میگه مدل زنده بیارین منم موندم از کجا بیارم بچه کوچیک ...

راست ميگه مدل ببر موي ادم نه اينقدر زبره  كه گرگره بشه و هم اينقدر راحت شكل نميگيره شما بايد با انواع موها كار كني بخصوص لخت كه خيلي سخته مدل دادنش

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگله آفرین

کاربری اول دست برادرم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم🤧 علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ، گربه و عروس هلندی

نه عزیزم تهران نیستم این خانم که میریم پیشش هی میگه مدل زنده بیارین منم موندم از کجا بیارم بچه کوچیک ...

راست میگه من برای مدل شینیون هم رفتم مربی شون همیشه میگفت حتما مدل زنده بیارید چون نوع مو هر آدمی فرق داره بلندی و کوتاهی مو لخت و فر و وز مو یا از همه مهمه تر بعضی آدما خورده مو زیاد دارند یعنی یا مدل کوتاهی شون جوری که نمیشه درست کرد یا خدادای با هر تافت و چسب مو و... اون خورده مو یا پرز رو سر نمیخوابه و درست کردنش سخته ، یا تو موهای خیلی لخت یا کش مو سر میخوره یا سنجاق که مبخوایی بزنی درست وای نمی ایسته رو سر و...... کلا تمرین رو سر مشتری با مانکن کلی فرق داره