2777
2789
عنوان

بياين 😔

134 بازدید | 18 پست

چكار كنم حالم خوب بشه فراموش كنم چي بهم گذشته💔😞

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده . تو رو بگو بینم 

من تو تاپیک قبلم توضیح دادم الانم دارم برمیگردم شهرم💔

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
باید از ریشه حل شه به کمک روانشناس از کودکیته؟

نه احساسیه 💔😔

خودتو مشغول کن

چجوری وقتی همش جلو چشممه

خب کاری کن جلو چشمت نباشه برو سرکار کلاس و‌‌‌.....

باشگاه میرم سرکارم میرم کل روز وقتم پر

دقیقا کی جلکو چشماته؟

اگه میخوای کامل بفهمی تاپیک قبلیو بخون اگه میتونستم میوردم همینجا نمیشه

وابستگی عاطفی بهش داشتی وبه مرور تقویت‌شده درونت .بپذیر  و رهاش کن .به مرور زمان بهتر میشی.دیگه هم به خاطراتخوبت فکر نکنه همین تماس نگرفتند تو شهر غریب فکر کن متنفر میشی .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

وابستگی عاطفی بهش داشتی وبه مرور تقویت‌شده درونت .بپذیر  و رهاش کن .به مرور زمان بهتر میشی.دیگه ...

ديشب موقع خواب حس ميكردم قلبم نيست انقدر كه همه چيز برام تلخ و نسبت به همه ادما بي حس بودم 🙂💔