2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 143 پست
من و داداشم جفتمون وشو کار بودیم اینقدر زمان مجردی با داداشم مبارزه میدادم ک حریف قدری شدم زورم به ش ...

شوهر من بوکس و بدنسازی کار می‌کنه عزیزم

من بخوام هم زورم نمی‌رسه

داداشمو می‌زدم ولی زورم به شوهرم نمیرسه😂

داداشم هم خیلی اذیتم می‌کرد، مثلا من امتحان داشتم میومد تو اتاقش تمرین ویولون می‌کرد، نمیذاشت درس بخونم🥲

منم می‌رفتم سراغش داد و هوار و بعدش دعوا می‌شد

نمیدونم چرا مسالمت آمیز نمی‌تونستیم زندگی کنیم کنار هم😑

همه هم اینطور نیستن  من و شوهرم هر وقت دعوامون میشد از خونه میزد بیرون تا هردو آروم بشیم و بعد ...

مسئله زن و شوهری با برادر خواهری یکی نیست تو‌خواهر ‌برادری به بلوغ ترسیدیمرشد نکردیم تو‌ازدواج زن جایگاه بالایی داره شوهرم‌همینطور کانون خانواده مهمه 

کجای دنیا علم رابطه با برادر یا اهمیتش رو به اندازه رابطه زن و شوهر میدونن چه قیاسی کرد اون خانم 

اینجا آرامش برای رشد خودمون و بچه هاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته هیچ دعوایی نباید کتک باشه  این و تو کلتون فرو کنید  اگه با هر دعوایی کتک خوردید براتو ...

عزیزم واکنش بعد اولین کتک باید چی باشه؟

و یه سوال دیگه

من قبلا نامزد داشتم ؛ به هم خورده 

سر هر بحث و ابراز دلخوریه من یه دعواااای بزرگ راه می انداخت که جرات نکنم دیگه حرفی بزنم ؛ باید چیکار میکردم؟

ته هیچ دعوایی نباید کتک باشه  این و تو کلتون فرو کنید  اگه با هر دعوایی کتک خوردید براتو ...

من تاحالا کتک نخوردم خداروشکر یعنی همسرم تاحالا تو دعوا هم با صدای بلند باهام صحبت نکرده،بخدا مردا خییلی راحت رام زن میشن فقط با زبون خوش و آرامش.

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

[QUOTE=306944486]به خونوادم فوحش داد من  عزیزم از من ب تو نصیحت،  قهر نکن  ولی بزار ...

اره قبلنا تو عقد ولی خب کتک کاری شدید نبود که منم میزدمش اونقدرا هم جدی نبود که زودی خوب می‌شدیم بیشتر من میزدمش حمله میکردم ولی خب من الان خیلی آروم شدم ترس اینم. دارم وسایلمو بشکنه نمیزنم

عزیزدلم اصلا به خانوهده ها نکشون دعوا رو 

من به خواهر شوهرم میگفتم اونم به مادرش وکل طایفه نگو خوش حالم میشن از دعوای ما .الان سعی میکنم بین خودمون بمونه به خانوادهی خودم گفتم کلا جنگ شد الانم هیچ اخترامی نمونده زن داداشم از این موصوع یو استفاده میکنه داداشم رو پر میکنه

هر چند شوهر من واقعا ادم خولی نیست من ۱۵ ساله عداب میکشم هیچ وقت هم درست نشد که بدتر شد

افرین الا امده رو من میگه یعنی چی با ی کتک طلاق تو بچه ای😐اره چون من عاقلم بچم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
باورتون میشه اصلا رمق اینکه پیام بنویسم ندارم خیلی ناراحتم هنوز طلب کار هم هست از خونه هم می‌ره بیرو ...

کار همسرت خیلی زشت بوده /اما شماهم این موضوع کش نده /باهاش سرسنگین باش ولی قهر نکن /به خانواده اتم اصلا هیچی نگو اگر بگی روش زیادتر میشه (مخصوصا اگر خانوادهات نتونن کاری بکنن) /به خانم همسایه هم اصلا رو نده تا دخالت کنه زیاد باش صمیمی نشو /

دقت کن چرا کار به دعوا کشید سعی کن اون موضوع و علت دیگه تکرار نشه

برات ارزوی خوشبختی دارم

اره قبلنا تو عقد ولی خب کتک کاری شدید نبود که منم میزدمش اونقدرا هم جدی نبود که زودی خوب می‌شدیم بیش ...

حتما به پدرت بگو بیاد . از آبروریزی نترس ، آبروریزی اصلی اینه دفه دیگه میزنه کبود و داغونت میکنه ، بعد مجبور میشی بگی ، به این کمکی ک خوردی هم اعتراف میکنی

اونوقت خانوادتم طلبکار میشن که چرا دفه قبل نگفتی ، چرا سکوت کردی ، حتما خودت مقصر بودی و ...

بخدا اینا همش تجربس 

تروخدا ب بابات زنگ بزن بیاد 

شوهرتم بیخود میکنه عصبانی شه

بگو دلم گرفته ، خواستم پدرمو ببینم و ...

تو هر کاری هم کرده باشی اون نباید کتک میزد . اینو بپذیر

اینم میگذره و آشتی هم میکنید ان شاالله 

ولی نزار برای شوهرت عادی شه

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔
عزیزدلم اصلا به خانوهده ها نکشون دعوا رو  من به خواهر شوهرم میگفتم اونم به مادرش وکل طایفه نگو ...

آخه اول ازدواج و کتک 

بخدا من چند سال بخاطر آبرو و خانوادم پنهون کردم 

شوهرم هی بدتر میشد 

الان خداروشکر خوبیم ، ولی یه بشقابم بشکونه زنگ میزنم بابام بیاد . دیگه میترسه 

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔
عزیزم واکنش بعد اولین کتک باید چی باشه؟ و یه سوال دیگه من قبلا نامزد داشتم ؛ به هم خورده  سر ...

عزیزم اصلا نباید بزاری کار به کتک برسه 

حالا یکی دست بی قرار داره تا میگی بالا چشمت ابرو هست میزنه اون دیگه ریشه ای خرابه 

بهترین کار اینه که موقع دعوا یکی از طرفین اون صحنه را ترک کنه 

همه ما موقع دعوا کوه اتش فشانیم و میریزیم بیرون 

ولی ادامه دادن اون جوش و خروش اشتباهه 

وسط همان دعوا شدید اگه بری نیم ساعت بعد اصلا به خودت میگی چرا اجازه دادم بابت این موضوع تا این حد دعوا بشه 

شما اگه ادمی هستی که زود عصبانی میشی و داد و بیداد میکنی باید مهارتهای کنترل خشم و صحبت کردن و یاد بگیری 

ببین من خودم ادم به شدت عصبی ای بودم ولی هم مشاوره رفتم هم فهمیدم تیروئید دارم با خوردن قرص ارامش بهم برگشته 

متاسفانه ماها مهارت صحبت کردن و یاد نگرفتیم چون الگوهای زندگیمان هم بلد نبودن ماها درکی از زندگی مشترک نداریم 

فکر میکنیم زندگی مشترک مسابقه کی راست میگه کی برتره کی خانوادش عزیزتره هست برامون 

حالا بایداین مهارتها را خودمان کسبش کنیم 

با مشاوره و مطالعه 

این و من بعد 14 سال زندگی مشترک دارم بهت میگم 

اگه خدایی نکرده کارت به دعوا کشید و قصد ادامه زندگی داشتی باید با توجه به شناختی که از طرفت داری بخشش را طولانی کنی با شرط و شروط ببخشی و مشخص کنی اگه تکرار کنه چه واکنشی خواهی داشت 

میتونی از ادم امین و عاقل هم این وسط کمک بگیری

ولی اقدامات قانونی به صورت یواشکی مثل شکایت و پزشک قانونی از واجباته ( ولی میتونی اجراش نکنی تا طرفت نفهمه یه جور اینده نگری)

کاربر خیلی قدیمی هستم ...