2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 143 پست

واقعا نمیدونم اینایی که کتک خوردن طبیعی جلوه میدن چه منظوری دارند شما عزت نفس دارید آخه 

یکی چون زورش بیشتره باید بزنه مگه جنگله 

هرچی به سرمون میاد از همین طرز فکراس😕

عزیزم اول از همه برو پزشک قانونی حتما ولی به همسرت هیچی نگو 

بعد هم خیلی سخت ببخشش اگر سریع بخشیدی مطمئن باش تکرار میکنه 

تو ازدواج کردی عزیزم؟؟؟ همینجوری نسخه قهر و دعوا می‌پیچی برای مردم از قدیم گفتن زن و شوهر دع ...

اینجا شوهر کتک زده به زنی که دو ماه هست عروسی کرده. یه دعوا قهر ساده نیستا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اینایی که میگن چرا کتک خوردی و فلان انگار خودشون تا حالا دعوا نداشتن، وقتی کش میدی و هی حرف ب ...

همه هم اینطور نیستن 

من و شوهرم هر وقت دعوامون میشد از خونه میزد بیرون تا هردو آروم بشیم و بعدش برمیگشت خونه 

هیچوقت حتی بدو بیراه هم بهم نگفتیم چه برسه به کتک

تو خانواده هم اصلا کتک کاری و جنگ و دعوا بین خواهر برادرا نداشتیم برای همینم برام خیلی عجیبه این حرکت

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
کتک خوردن با دعوای معمولی فرق داره منو شوهرمم دعوا داریم کیه ک دعوانداره ولییییی کتک خوردن باید طرفو ...

خب اگه دعوا کش پیدا کنه به کتک میرسه، ولی مردی که دست به زن داره بحثش جداس من تجربه ندارم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اینجا شوهر کتک زده به زنی که دو ماه هست عروسی کرده. یه دعوا قهر ساده نیستا

گلم شما اگر ازدواج کرده بودی، می‌دونستی بیشتر دعواها همون یک سال اول زندگیه

بعدش دیگه اکثرا همه چی آروم میشه و دعوایی نیست

دقیقا اینایی که میگن چرا کتک خوردی و فلان انگار خودشون تا حالا دعوا نداشتن، وقتی کش میدی و هی حرف ب ...

من و داداشم جفتمون وشو کار بودیم اینقدر زمان مجردی با داداشم مبارزه میدادم ک حریف قدری شدم زورم به شوهرم میرسه😁😁

اون زن اگه شعور و شخصیت داشت به روت نمی‌آورد که خجالت نکشی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بله ولی کبود نشده جاییم  نه ندارم  دوماهه عروسی گرفتم دوسال عقد بودم

اسی کتک زدن مسئله بزرگیه همسرت نمی تونه خشم خودش رو کنترل کنه باید مشاوره بره 

هنوز بچه نداری مشاور برو رفتارش رو تغییر نداد تو‌تموم کن

به خاطر خانواده شوهر روی مرد رو به خودت بازنکن یاد بگیر کی چطور حرف بزنی 

در هر حال کتک زدن و پررویی مسئله بزرگیه

همه هم اینطور نیستن  من و شوهرم هر وقت دعوامون میشد از خونه میزد بیرون تا هردو آروم بشیم و بعد ...

خوب عزیزم اون مدل شماست

من خودم اصلا کوتاه نمیام، شوهرم هم میخواست بره بیرون می‌گفتم هوی کجا میری، وایسا مگه تموم شده

اون مال اوایل بود

الان دیگه بعد ۷ سال هر موضوعی رو نهایت یه بحث کوچیک بکنیم 

به قول شوهرم دیگه حتی یادمون نمیاد آخرین بار کی سر هم داد زدیم 

فلن انقدر بزرگ‌نشدی ک نباید اینطور صحبت کنی 

تو شوهرت کتکت بزنه میری بقلش میکنی باهاش زندگی میکنی؟!

فک کن من بچم اگه قراره با این حرفم بچه باشم اوکی

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

ته هیچ دعوایی نباید کتک باشه 

این و تو کلتون فرو کنید 

اگه با هر دعوایی کتک خوردید براتون عادی شده و فکر میکنید مستحق کتک خوردن هستید نظرات گرانبهاتون را برای خودتان نگه دارید 

چون شماها نتونستید زندگی خودتان را درست کنید چه برسه کمک کنید به استاتر 

دعوای وحشتناک هم تهش قهر و داد و بیداد و رفتن یکی از طرفین به بیرون از خانه و یا یک اتاق دیگه هست 

ما ها هم دعوا داشتیم دیگه 

عادی جلوه ندین عادی جلوه ندین 

با دعوای خواهر و برادری یا مادر وفرزندی مقایسه اش نکنید 

اینا با هم متفاوته 

خواهشن مثل خودتان ادم کتک خور و تو سری خور درست نکنید 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

[QUOTE=306944486]به خونوادم فوحش داد من 

عزیزم از من ب تو نصیحت،  قهر نکن 

ولی بزار خانوادت در جریان باشن . زنگ بزن پدرت شب بیاد . مشکلتونو پیش پدرت بازگو کن ، هم خودت حرفاتو بزن ، هم بزار شوهرت حرف بزنه 

بترسونش، وگرنه خدایی نکرده میشه عادت براش و مطمئن میشه که هرچی کتک بخوری پیش خانوادت نمیگی 

سکوت اشتباهه 

قبلا هم کتک زده؟

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔

باورتون میشه اصلا رمق اینکه پیام بنویسم ندارم خیلی ناراحتم هنوز طلب کار هم هست از خونه هم می‌ره بیرون تو دعوا گفت تو زن من نیستی شبش سر اینکه حالا چی جهاز داری بگومگو شد من پدرمادرم جهاز خیلی خوبی بهم دادن ولی جهاز منو بی ارزش کرد رفتم گرفتم خوابیدم قرار بود دیروز منو ببره گردش که شبش خونوادشو دعوت کرد دیگه گردش کنسل شد ی پسر همسایه داریم خونه روبه رویی خیلی. هیزه جرات نیست بیای رو حیاط یا دم در خیلی نگاه می‌کنه اینم بهش برمیخوره