2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 143 پست
تو زندگیش نبودم ولی ما پدرامون باخون دل  بزرگمون کردن حیفه بمونیم زیر دست و پای ی مشت مرد بی غی ...

همون پدر مادرامونم از اول لیلی و مجنون نبودن 

بعدشم اگه قراره عین مدرسه تا تقی به توقی بخوره زنگ بزنیم اولیامون بیان که اصلا نباید ازدواج میکردیم چون هنوز بچه کوچیک بودیم 

تو هردعوایی هردو طرف مقصرن یکی کمتر یکی بیشتر

پنج ماهه دارم زندگی مشترک انجام میدم فهمیدم دعوا رو هرچی کمتر کشش بدی 

نه به کتک میرسه نه به توهین نه به حرفای دیگه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دقیقا اینایی که میگن چرا کتک خوردی و فلان انگار خودشون تا حالا دعوا نداشتن، وقتی کش میدی و هی حرف ب ...

یه مشت بچه ریختن اینجا هیچ درکی هم از زندگی مشترک ندارن

اظهار فضلم میکنن 

انگار شوهر دوست پسره که تا تقی به توقی بخوره طرف کات کنه 

جالبش اینه همینا اینقدر رو میدن به دوس پسراشون که اصلا معلوم نیست آخر و عاقبتشون چیه بعد میان واسه متاهلا شاخ و شونه میکشن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شما اگر ازدواج کرده بودی، می‌دونستی بیشتر دعواها همون یک سال اول زندگیه بعدش دیگه اکثرا همه ...

من بیست سال ازدواج کردم و زندگی که توی اون اگر اختلاف نظر باعث دعوابشه  که به کتک منجر بشه رو‌ندیدم‌مگر تو زوجایی که یکی از اونا یا هردوتاشون فاقد شعور و فرهنگ باشن 

دعوا هست مشکل هست ولی اینکه مثل حیوون رفتار کنن هرگز

شما هم‌تا حالا اگه فکر کردی کتک خوردن از شوهر جزیی از زندگیته احتمال زیاد تو همچین شرایطی بزرگ شدی که برات قبح نداره 

فرهنگا متفاوته ولی اصول یه چیزه دیگست

کسی که کتک میزنه مشکل کنترل خشم داره که باید طرحواره درمانی بشه خشم  تاحدی و دریایی طبیعیه ولی کتک زدن باید درمان بشه

حالا شما با کتک خوردن مشکلی نداری به خودت ربط داره 

عزیزم حتی یه مادر هم ممکنه تو عصبانیت بچه شو بزنه بچه باید بره شکایت کنه؟؟؟؟

عزیزم من که نگفتم شکایت کنه ، گفتم با شوهرش برخورد کنه ، خیلیا وقتی دعواشون میشه زود کوتاه میان بدون اینکه مسئله رو حلش کنن ، فک میکنن اینطوری بهتره ولی درواقع تویه بلند مدت نتیجه ی خوبی نداره 

یه مشت بچه ریختن اینجا هیچ درکی هم از زندگی مشترک ندارن اظهار فضلم میکنن  انگار شوهر دوست پسر ...

موافقم

همینایی که دارن این حرفارو می‌زنن، یه عمر سرویس مفت به دوست پسرشون میدن و با چندتا جمله عاشقونه، به اسم عشق و علاقه خودشونو تقدیم طرف می‌کنن

بعد یه خانوم که تو خونه شوهرش به یه اختلاف کوچیک می‌خوره میگن بیا جدا شو، برو به همه بگو ، برو به پدرت بگو شوهرت فلان کارو کرده

انگار خودشون هزارتا کار می‌کنن و خودشونو در اختیار پسر غریبه می‌زارن میرن سریع به پدرشون میگن😂

کاش نظر ندی وقتی عزت نفس نداری و کتک خوردن از شوهر رو فرهنگسازی می کنی  که طبیعیه مادر کجا همسر ...

عزیزم منم ممکنه عصبانی بشم دست خودم نباشه شوهرمو بزنم

باید پدر منو دربیاره؟ و تا تلافی نکنه ول کن نباشه

خود این خانم میگه تو دوره عقد منم شوهرمو زدم 

الان شوهرش باید میومد میگفت این زن مشکل داره و طلاقش میداد تو همون عقد

من امثال شماهارو خوب میشناسم

خودتو زندگی درست و درمون ندارین، با این حرفا می‌خواین بقیه رو هم خونه خراب کنین

خداروشکر دیگه دست امثال شماها رو شده و کسی با حرفای شما کبریت نمی‌کشه به زندگیش

عزیزم پزشک قانونی میتونه ولی مهم اینه که این شکایت تو پرونده باشه  حالا تهش پزشک قانونی میگه ف ...

نمی‌گه گلم به خدا من هم خودم یه بار این مسیر رو سر حرف بقیه رفتم

هم یکی از دوستام دقیقا عین خودم رفته

من خودم الکی گفتم کمرم ضربه خورده، شوهرم زده

در حالی که داشتم یه چیزی از بالای کمد برمی‌داشتم افتادم. واقعا هم جاش درد داشت. دکتر گفت خانم چیزی مشخص نیست. من فقط کبودی بازوت رو می‌نویسم.

دیگه اینقدر اصرار کردم که کمرم درد می‌کنه و فلان، در نهایت یه نامه نوشت گفت برو پیش پزشک متخصص تا تایید کنه، چون من چیزی نمی‌بینم.

دوستم هم دقیقا همینطور بود. گفته بود سیلی زده تو صورتم، دکتر گفته بود باید جاش روی صورتت مشخص باشه وگرنه همینجوری روی حرف شما من نمی‌تونم چیزی بنویسم.

حالا واقعا مردهای از خدا بی‌خبری هم هستن که واقعا به زن و بچشون آسیب می‌زنن. اونا رو باید باهاشون حسابی برخورد کرد و بری پزشک قانونی شکایت کنی و پدرشونو با قانون دربیاری.

ولی باور کن دیگه یه دعوای زن و شوهری که حتی یه کبودی نداره، نباید به خاطرش بری پزشک قانونی و شکایت و …