2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله بعضی ها اینقدر کتک خوردن براشون عادی شده میان میگن طبیعیه

ادم اگه خانواده داشته باشی ،باراولی ک کتک خورد میزاره میره 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
من تو دعوا هیچی نمیگم بعدش با ارامش حرفامو میزنم همیشه هم همسرم کوتاه اومده،ولی چنسالیه خداروشکر دعو ...

کتک خوردن با دعوای معمولی فرق داره منو شوهرمم دعوا داریم کیه ک دعوانداره ولییییی کتک خوردن باید طرفو جر وووا جر کنی ک دفع دیگ دست روت بلند نکنه .

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
کم پیش میاد ولی خیلی جاها واقعا تقصیر منه سر هیچ پوچ بحث میکنم

پس حقته😂😂😂

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
شما کل زندگی اسی رو میدونی  شما اون لحظه تو دعوا شون بودی  مگه دیونس بیاد بره به خانوادش ...

دقیقا اینایی که میگن چرا کتک خوردی و فلان

انگار خودشون تا حالا دعوا نداشتن، وقتی کش میدی و هی حرف باز شوهرت می‌کنی اونم دیگه حریف زبونت نشه با زور بازو میخواد تلافی کنه

شوهر این خانم هم کار خاصی نکرده به خدا، میگه هیچ جام حتی کبودم نشده

بابا من خونه بابام هم بودم یه خط در میون با داداشم دعوا و کتک کاری داشتیم

داداشم دکتر متخصص بیهوشی 

یعنی بی‌سواد و بیکار هم نیست

اون موقع دانشجو بود یعنی هفته‌ای نبود ما به جون هم نیافتیم

بخدا من خانواده شوهرم و اصلا حساب نمیکنم هر وقت چیزی ازشون میبینم با خودم میگم اینا کی باشن که من بخ ...

کار درست هم همینه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه، اینطور نیست، اونی که دست بزن داره ، خانوادشم بفهمن باز میزنه....منم چند بار از همسرم کتک خوردم ا ...

شما شوهرت اثتثنا بوده ک با صحبت کردن نرم شده بیشتر مردای ایرانی مدلشون مث همه باصحبت کردن درست نمیشن

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
ببین خانم گلم  وقتی میدونی رو خانواده اش حساس چیزی نگو  وقتی چیزی به خانواده ات گفت هم چ ...

چقدرحرفاتون قشنگ بودمنم دقیقاعین شما.قبلاهم جوابی میکردم ازفردای عروسی کتک خوردنم شروع شدالان شوهرم خودشوجربده جوابشونمیدم وقتی اروم شدمن جواب میدم قبلاوسیله هامومیشکوندالان من خیلی ارومم کاری نمیکنه هی پشت هم میگه جواب بده ولی من نمیدم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....