2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 143 پست

ببین از من میشنوی 

حتی محض درد دل با همسایه صمیمی نشو

الان یه تاپیک خوندم خانم با خانم فامیل شوهرش درددل کرده 

اون فامیل الان با ایشون دعواش شده تهدید کرده حرفاتو پیاماتو دارم و فلان 

همسایه که اصلا مخصوصا صاحبخونه ممکنه سر خونه یه چیزی بحث بشه دو تا چیز بذاره روی حرفات به شوهرت بگه 

کلا دوستی ممنوع 

من ۷ سال یه جا بودم 

همسایه رو نمیشناختم 

کی هست چی هست 

اسباب کشی کردم 

کالسکه پسرم جا مونده 

این همسایه شماره م رو گرفته از صاحبخونه 

یعنی الان پیاماش رو بفرستم ببینی 

هر روز داره پیام میده چه خبر کجایی 

من دارم میرم دکتر من دارم کوفت زهرمار ...

ول نمیکنه 

منم جواب نمیدم دو تا در میون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

به خونوادم فوحش داد من آتیش گرفتم

وقتی خودت را حساس نشان بدهی دفعه بعد بدتر فحش میدهد 

مطمئن باش 

وقتی حرف زشت به خانواده ات زد نشنیده بگیر

خانم گلم 

شما هم به خانواده شوهرت حرف زشت نزن البته که به خانواده اش حساسه و کتک کاری میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام و ناهار درست کنم ؟

اره

منم متاهلم زیادم با همسرم بحثم میشه

دعوا توی هر زندگی پیش میاد

این اولین دعوا نیس اخری هم نیست

خانوم‌‌ِآقای‌میم❤️✨مامانِ‌خانومِنون🐣🧡

استاتر ببین 

هر کی هم بیاد خودش و پاره کنه و بگه نه باز بهت میگم 

دعوا تو همه زندگی ها هست ولی کتک خیر 

وقتی سکوت میکنی و منتظری با یک ببخشید تمام بشه بدان که این تازه شروع هست و باید منتظر خیلی چیزهای بیشتری باشی

باید اون دستی که برای کتک روت بلند شده بشکونی 

اگه نتونی تا اخرش همینه 

خدا زبان را داده برای حرف زدن فقط یک احمق جای زبان از زور بازوش استفاده میکنه 

حالا اگه فکر میکنی کتک خوردنت حقه که خوب صحبتی باهات ندارم 

ولی غیر اینه واکنش صحیح نشان بده 

فکر نکن چون تازه عروسی مجبور به تحمل هر حرکتی و هر اشتباهی هستی

اینا هم که اینجا بهت میگن برو اشتی کن و مهم نیست و اولش همینه تو زندگی خودشان هم موندن

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
بخدا منظورم کتک کاری نبود،منظورم اینه اسی کش نده دعوا رو تا به کتک کاری نرسه

نمیدونم این لجنا چرا میرن واسه نور چشمی یه خونواده‌ک بدبختش کنن،

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
بله ولی کبود نشده جاییم  نه ندارم  دوماهه عروسی گرفتم دوسال عقد بودم

عشقم دعوا پیش میاد بین زن و شوهر

بزرگش نکن بزار بین خودتون حل بشه

حتی نباید به زن صاحبخونه چیزی می‌گفتی

منم یه بار با شوهرم دعوای بدی کردم، کارمون به کتک کاری کشید

اشتباه کردم به خانوادم گفتم، در حالی که مثل شما اصلا چیز خاصیم نشده بود

دو تا کبودی کوچیک اندازه بند انگشت رو بازوم بود

بابام به زور منو برد ‌پزشک قانونی برای شکایت و این حرفا

اونجا به قدری خجالت کشیدم که حد نداره

طرف اومده بود شوهرش با چاقو زده بودش، یکی دیگه سرش باند پیچی بود

یکی دیگه دستش شکسته بود

من رفتم پیش دکتره، گفت چی شده، اون دوتا کبودی رو نشون دادم، باورت نمیشه خودم هم خندم گرفته بود😂

یه گواهی داد دستم و اومدیم بیرون

از اونجا خودم مستقیم برگشتم خونم و آشتی کردیم

شوهرم هم بعدش کلی معذرت خواست و کادو خرید 

ینی شما کتک بخوری از شوهرت دقیقا این شکلی ک الان هستی وایمیسی نیگا میکنی 

شما کل زندگی اسی رو میدونی 

شما اون لحظه تو دعوا شون بودی 

مگه دیونس بیاد بره به خانوادش بگه جنگ راه بیفته 

نه نگاش نمیکنم ولی اونقدر عقل دارم که جوری رفتار کنم که اولا کسی نفهمه دوما تکرارر نشه 

اونم بدونه سلیطه بازی 

یکسال اول دعواها عادیه 

بله اگه کشش بدی به کتک هم میرسه 

کم کم آدم یاد میگیره تو زندگیش چطوری رفتار کنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
استاتر ببین  هر کی هم بیاد خودش و پاره کنه و بگه نه باز بهت میگم  دعوا تو همه زندگی ها ه ...

قشنگ گفتی،🤌🏻🤌🏻🤌🏻

زندگی بدون دعوا نداریم ،،ولی کتک رو اصلا نباید قبول کنه 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
من تاحالا کتک نخوردم و نمیتونم تحمل کنم  ولی نظرم اینه اگه دعوا کش پیدا نکنه کار به کتک کاری نم ...

نمیش همش اون دهن باز کنه هرچی دلش بخاد بگ بعد شما باارامش کامل فقط نگاش کنی ادمه دیگ نمیتونه کوتاه بیاد یهو جواب میدی اون میزنه توام باید بزنی اگ زورتم نرسید باید حداقل ب داداشت بگی یا پدرت .باباهامون دخترای خودشونو ک خون دل بزرگ کردن دمیدن دست ی مرد دیگ ک بزنننشون والا بخدا ظلمه 

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
یعنی غرشو سر شوهرت نمیزنی؟

با آرامش و حالت عادی میگم مادرت اینطوری گفت یا اونطوری رفتار کرد،اونم میگه فرهنگشون در همین سطحه تو ببخش. خداروشکر پشتمه میدونه خانوادش چطورین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من شوهرم گفت قسم خوردم دست روت بلند نکنم وقعا هم نکرده هردفع دعوا میشه میاد نزدیکم بزنه ولی نمیزنه ...

همون نزدیکم‌نباید بیاد