سلام دوستان دیروز عصر با همسرم سر خونوادش دعوامون شد البته من نمیخواستم دعوا کنم رفتم سمتش که شروع کرد داد و بیداد کردن و حرف بد به خانوادم زدن خیلی دلم ازش گرفته کتکم زد خیلی منم گریه میکردم و میگفتم من به خدا واگذارت میکنم ما مستاجریم زن صابخونمون صدامون رو شنیده بود شوهرم رفت عصر بیرون ۱۰ شب اومد زن صابخونه شب اومد پیشم گفت عزیزم امروز بخثتون شده بود صداتون اومد گفتم بله ی بحث کوچیک البته من هم شلوغ بازی در میارم ولی داشتم از بغض میترکیدم خیلی خجالت کشیدم خیلی گفت من مثل مادرت خیلی اعصابم خورد شده بود اومدم دلم به حال مادرت سوخت اگه شمارشو داشتم میگفتم گفتم نه بالاخره زن و شوهره خونواده بفهمه غصه میخوره دیگه یکم درد و دل کردیم رفت منم دیشب شام درست کردم اندازه دونفر آوردم خودم خوردم بعد گذاشتم رو گاز رفتم تو اتاق خوابیدم امروز میبایست بره سرکار ولی نمیدونم چرا نرفته از خواب پاشد باز رفت بیرون منم دیروز کتک خوردم بدنم کوفته شده درد میکنه دلم گرفته چکار کنم
هر وقت میان از وقتی عروسی گرفتیم همش باید جلوشون دلا راست بشی مهمونی میخوان هنوز پاگشا هم دعوت نکردن ...
شوهر منم همین بود تا وقتی که قاطع جلوش وایسادم و دو سال قطع ارتباط کردم باهاشون بعدش دید ن حرف زور جلو نمیره الان ادم شده رفت و امد متعادلی هم با خانواده ها داریم
نمیفهمم چرا اینقدر خانواده شوهرتونو بزرگ میکنین،ببخشید یه زری زدن یه گو هی خوردن چرا شما اعصابتونو ...
بخدا من خانواده شوهرم و اصلا حساب نمیکنم هر وقت چیزی ازشون میبینم با خودم میگم اینا کی باشن که من بخاطرش با شوهرم دعوا کنم قهر و تهر کنم اصلا ارزش نداره یه گوشم در یکی دروازه بخاطر برادر خودم که جونم بود با شوهرم دعوا نکردم دیکه خانواده شوهر که تکلیفش مشخصه
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
ببین از من میشنوی حتی محض درد دل با همسایه صمیمی نشو الان یه تاپیک خوندم خانم با خانم فام ...
وای دقیقامنم یکی میشناسم زن صاحب خونه شده بود بپای این تازه عروس حتی تلفن میزد خانوادش اون زن گوش میداد و فورا زنگ میرد شوهر تازه عروس میگفت زنت با کسی تلفنی حرف زد
کلا درجواب کتک کاریشون جوابی نبینن میش عادت براشون راحت کتک میزنن میگن اینک ب کسی نمیگ بزار منم هی ب ...
نه، اینطور نیست، اونی که دست بزن داره ، خانوادشم بفهمن باز میزنه....منم چند بار از همسرم کتک خوردم اون اوایل، یکبار خانواده نفهمیدن، دیگه چند ساله خبری از کتک نیست، اگر برادرام فهمیده بودند با شوهرم درگیر میشدند، الان هیچ احترامی نمونده بود