2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 143 پست

خانم کوچولو های مجرد لطفا نظر هاتون نگه دارید بعدها ک متاهل شدید تو همچین تاپیکی نظر بدید 

اکه طلاق راحت بود مادراتون تا حالا صد بار جدا بود چون همون پدر و مادرتون کم دعوا و دلخوری نداشتند 

هر وقت میان از وقتی عروسی گرفتیم همش باید جلوشون دلا راست بشی مهمونی میخوان هنوز پاگشا هم دعوت نکردن ...

شوهر منم همین بود تا وقتی که قاطع جلوش وایسادم و دو سال قطع ارتباط کردم باهاشون بعدش دید ن حرف زور جلو نمیره الان ادم شده رفت و امد متعادلی هم با خانواده ها داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خجالت کشیدم اومد گفت

همسایه پایین ماعم اینطور دعواشون شد صدا موزیکو گذاشتن رو آخر کسی جز ما نفهمید 

خجالت نکش زندگیه دیگه برا همه اتفاق میفته ولی به شوهرت درس بده با قهرت بگو تو ارزش خودتو پیشم کم کردی هیچوقت فراموش نمیکنم .....

اخه، میدون جنگم که نیست، اوایل ازدواج این اختلافات هست، خانواده ها با خبر نشن بهتره

کلا درجواب کتک کاریشون جوابی نبینن میش عادت براشون راحت کتک میزنن میگن اینک ب کسی نمیگ بزار منم هی بزنم 

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
نمی‌فهمم چرا اینقدر خانواده شوهرتونو بزرگ میکنین،ببخشید یه زری زدن یه گو هی خوردن چرا شما اعصابتونو ...

افرینننننن منم دقیقا روش شماره دارم انجام میدم خدارو شکر فعلا مشکل ندارم اما قبلا تامیگفتن بالای چشمت ابرویه با شوهرم دعوای اساسیم می‌شد حالا فهمیدم هیچکیو نباید آدم حساب کرد

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم
نمی‌فهمم چرا اینقدر خانواده شوهرتونو بزرگ میکنین،ببخشید یه زری زدن یه گو هی خوردن چرا شما اعصابتونو ...

بخدا من خانواده شوهرم و اصلا حساب نمیکنم هر وقت چیزی ازشون میبینم با خودم میگم اینا کی باشن که من بخاطرش با شوهرم دعوا کنم قهر و تهر کنم اصلا ارزش نداره یه گوشم در یکی دروازه بخاطر برادر خودم که جونم بود با شوهرم دعوا نکردم دیکه خانواده شوهر که تکلیفش مشخصه

هیچی.نه شکایت کن.نه ب خانوادت بگو.نه خونه رو ترک کن

اگه خط قرمزش خانواده کاریشون نداشته باش

اگه اولین باره ببخشش.خودش شرمنده میشه میاد منت کشی

اگه اومد دورت رو گرفت ردش نکن.ولی فوری هم عشقولی نشو.با زبان بدن بهش جالی کن دلخوری

فوری باهاش هم کلام نشو

تو مرا جان وجهانی
چیکار کنی؟!چیکار کنی؟؟؟؟ طلاق بگیرررررررر

فلن انقدر بزرگ‌نشدی ک نباید اینطور صحبت کنی 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

شما کل زندگی اسی رو میدونی  شما اون لحظه تو دعوا شون بودی  مگه دیونس بیاد بره به خانوادش ...

تو زندگیش نبودم ولی ما پدرامون باخون دل  بزرگمون کردن حیفه بمونیم زیر دست و پای ی مشت مرد بی غیرت ک فقط نر حساب میکنن خودشونو 

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
نمیش همش اون دهن باز کنه هرچی دلش بخاد بگ بعد شما باارامش کامل فقط نگاش کنی ادمه دیگ نمیتونه کوتاه ب ...

من تو دعوا هیچی نمیگم بعدش با ارامش حرفامو میزنم همیشه هم همسرم کوتاه اومده،ولی چنسالیه خداروشکر دعوا نداشتیم مثل دوتا آدم باهم صحبت میکنیم.

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین از من میشنوی  حتی محض درد دل با همسایه صمیمی نشو الان یه تاپیک خوندم خانم با خانم فام ...

وای دقیقامنم یکی میشناسم زن صاحب خونه شده بود بپای این تازه عروس حتی تلفن میزد خانوادش اون زن گوش میداد و فورا زنگ میرد شوهر تازه عروس میگفت زنت با کسی تلفنی حرف زد 

نمیدونم بعضی زنا جنسشون از چیه

کلا درجواب کتک کاریشون جوابی نبینن میش عادت براشون راحت کتک میزنن میگن اینک ب کسی نمیگ بزار منم هی ب ...

نه، اینطور نیست، اونی که دست بزن داره ، خانوادشم بفهمن باز میزنه....منم چند بار از همسرم کتک خوردم اون اوایل، یکبار خانواده نفهمیدن، دیگه چند ساله خبری از کتک نیست، اگر برادرام فهمیده بودند با شوهرم درگیر میشدند، الان هیچ احترامی نمونده بود

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼

@admin_hamsardari

شرایط ثبت نام خدمتتون تقدیم میشه.