2777
2789
عنوان

داداشم زد تو گوش شوهر خواهرم

355 بازدید | 36 پست

خواهرم ی هفته ای هس قهر کرده اومده اینجا

شهریورم عروسیش بود

شوهر اومد دنبالش 

ولی از دهنش در رف ک دست رو خواهرم بلند کرده

داداشم عصبی شد پاشد یکی زد تو گوش شوهرخواهرم

لحظه خیلی بدی بود

از ی طرف میگم حق با خواهرم

از ی طرف میگم حق با شوهرخواهرم

با این سیلی ک داداشم زد فکر نکنم اینا بهم برگزدن😐از اینورم خواهرم عصبی ،حرصش رو منو خواستگارم خالی میکنه هی میخواد میکنه من و اونو خراب کنه😐

روانی شدممممم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر اون چک لازم بود که داماد برای دفعه ی دوم دستش هرز نره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مشکلشون چیه

با مادرشوهرش تو ی ساختمونه

مادرسوهره کلید داره هی میاد تو خونه اینا

بعد خواهرمم میگه باید خونه مستقل بگیره تا برگردم

از اونورم خواهرم هی دوستاش میاره خونه شلوغ بازی درمیارن شوهرش خوشس نمیاد

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

افرین به داداشت 

من جای داداشت بودم یکی بیشتر میزدم 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

به نظر اون چک لازم بود که داماد برای دفعه ی دوم دستش هرز نره

از طرفیم رابطش با داداشم مثل قبل نمیشه

نمیدونم درستش چیه ولی ،خواهرت دو روز دیگه با شوهرش اشتی میکنه و باهم جیک جیک میکنن در حالی که داماد ...

اره منم همین میگم