2777
2789
عنوان

لطفا بیاین با همسرم دعواام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2608 بازدید | 143 پست

ببین خانم گلم 

وقتی میدونی رو خانواده اش حساس چیزی نگو 

وقتی چیزی به خانواده ات گفت هم چیزی نگو 

چرا باید انقدر حرصش بدهی که کتک بزنه 

زبانت را نگهدار 

یک وقت مناسب که حالش خوبه بهش بگو از این کارت بدم میاد 

ببخشید اما خیلی ناراحت میشم وقتی یک مرد زنش را میزنه 

مردها اکثرا عصبی هستند 

گلم عزیزم 

تو از خط قرمزش فرا تر نرو که کتک بخوری بخاطر خودت نه بخاطر اون 

از طرف یک خانمی که خیلی گرمی و سردی چشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت میان از وقتی عروسی گرفتیم همش باید جلوشون دلا راست بشی مهمونی میخوان هنوز پاگشا هم دعوت نکردن ...

تازه عروسی؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چقدر بعضی مردا بیشرفن تربیت خانوادگی ندارن فقط بلدن فحاشی کنند و کتک بزنند  به نظرم قهر کن برو ...

تو ازدواج کردی عزیزم؟؟؟

همینجوری نسخه قهر و دعوا می‌پیچی برای مردم

از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن، ابلهان باور کنن

یه سال اول این دعواها طبیعیه ولی گلم سعی کن هرچی همسرت گفت جواب ندی

آره موافقم منم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یه سال اول این دعواها طبیعیه ولی گلم سعی کن هرچی همسرت گفت جواب ندی

ما هم سال اول کتک کاری داشتیم سر خانوادش بخدا میزدیم همو‌ تا بی حال می‌شدیم 

من آدم کتک‌خور نبودم اگه میزد بیشتر میخورد 

شبش هم تو بغل هم گریه می‌کردیم و پشیمون بودیم 

الانم اینا اشتی میکنند ولی باید یاد بگیرند به خاطر دیگران دعوا نکنند 

من ۱۵ سال ازدواج گردم فقط سال اول مشکل داشتیم اونم هم به خاطر دخالتا بود و هر دو گارد داشتیم نبست به خانواده هامون 

زن وشوهر باید بدونند هیچ کس و هیچ چیز نباید باعث دلخوری شون بشه 

من خیلی دلم گرفته 

قوربون دلت دل گرفتی نمیش کار ینی تو بابا مامان نداری داداش نداری ی گوش مالی بش بدن .ازالان کوتاه بیای دیگ بعدا بابچه هیچکاری نمیتونی بکنی

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊