2777
2789

اسی حرف منشی رو بیخیال 

به نظرم اگر نداری هزینه کنی واسه باردار شدن کلا بیخیال بجه باش خرج بچه ده برابر پولیه ک واسه دکتر میخوای خرج کنی 

اینو تو گوش شوهرتم بخون ک هوا برش نداره 

اگر حرفی زد بگو تو پول نداشی ک ما بجه نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم میشه گوه منو نخوری گوه خودت را بخور گوه منو بذار برای خودم

بازم تخریب دوطرفه

عالی🤣😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
اینک ما چی میگفتیم مهم نیست اینک تو چی جواب دادی مهمه 

من حسابی جوابشو دادم ولی حالم از غروب گرفتس خیلی دلم شکست دم اذان کلی نشستم گریه کردم شوهرم میگه چرا حالت بده چیشده روم نشد بگم چیشده چیگفتن 

منظور منشیه این بود که مردی که بچه بخواد خودش در بچه دار شدن پیش قدم میشه و هزینه میکنه و کسی که هزینه نمیکنه و مدام‌میگه بچه میخوام اینو فردا بهونه میکنه برای جدایی که تو نازایی...منظورش اینکه مجبورش کن هزینه کنه چون بچه مال هردوتونه

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
ن این حرف رو ب ی ادمی ک نازایی داره ... هرمردی بچه نداشته باشه ک صرفا طلاق نمیده زنشو .

این خانم یه غریبه است حالا یه چیزی گفته اگر فامیل بود شاید ناراحت میشدم چون خودم نازایی کشیدم ولی غریبه واقعا مهم نیست  الان خوندم استارتر میگه  توی مجازی بهش گفته مشخصه میخواسته بزور ازش پول بگیره این حرفو زده

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
این تخریب دوطرفه بود  عالی😂

والا .اخه مردی ک پول دوا درمون بچه نداره چطور جرئت میکنه فکر ب طلاق با این مهریه های سنگین بکنه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
۷ سال ناباروری تنبلی تخمدان اندومتریوز

منم مثل شما همبن آندومتریوز کوفتی رو دارم 

ولی مجردم 

اما میخوام قید ازدواج رو بزنم😞☹

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من حسابی جوابشو دادم ولی حالم از غروب گرفتس خیلی دلم شکست دم اذان کلی نشستم گریه کردم شوهرم میگه چرا ...

میفهمم خوب شد نگفتی بهش ولش کن عزیزم بهش فکر نکن خدا خودش حواسش هست نگران نباش منم دلم شکست پشت گوشی چ برسه ب شما جانم