روز اول محرم گفتن روزه بگیری میشه روزه گرفتم هرکاری بگن کردم هرکاری
من خودم بچم رو این طوری گرفتم نیت کردم مقداری پول خرج مراسم علی اصغر کنم اون سال نصفش رو گذاشتم وگفتم نصف دیگه اش رو با بچم میام میزارم سال بعدش با بچم بقیه پول رو دادم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالم بده از همه نا امیدم😔😔😔😔 گفتم شاید بشه کاری کرد
ناامید چرا؟
إی بابا شما خدایی داری که شبانه روز ۵ مرحله عاشقانه عبادتش میکنی..
مطمئن باش خدا بهترینها رو برات پیش میاره...
مثبت فکر کن مثبت حرف بزن...
همه چی دست خدای رحمان و رحیم هست...
👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
منم مثل شما همبن آندومتریوز کوفتی رو دارم ولی مجردم اما میخوام قید ازدواج رو بزنم😞☹
😔😔😔
👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...