2777
2789
روز اول محرم گفتن روزه بگیری میشه روزه گرفتم هرکاری بگن کردم هرکاری

من خودم بچم رو این طوری گرفتم نیت کردم مقداری پول خرج مراسم علی اصغر کنم اون سال نصفش رو گذاشتم وگفتم نصف دیگه اش رو با بچم میام میزارم سال بعدش با بچم بقیه پول رو دادم

تنهای تنهای تنها
من جدا شدم با دخترم خونه پدرمم دخترم سه سالو نیمشه باور کن ماهی ۶ الی ۷ تومن خرجمونه  جالبه ب ...

دقیقاااا اصلا ادم هیچکاری نکنه خرجهای ضروری زندگیش این میشه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بعد هم کسی ک صرفا بخاطر بچه بخواد طلاق بگیره اصن ادامه زندگی باهاش ارزشی نداره بخدا حالا ی م ...

شانس ما زنهاس دیگه .😐 

بهش حتی فکرهم ک میکنم مغزم سوت میکشه ک همه جا  از ساده لوحی و دلسوزی زنها سواستفاده میشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حالم بده از همه نا امیدم😔😔😔😔 گفتم شاید بشه کاری کرد

ناامید چرا؟

إی بابا شما خدایی داری که شبانه روز ۵ مرحله عاشقانه عبادتش می‌کنی..

مطمئن باش خدا بهترینها رو برات پیش میاره...

مثبت فکر کن مثبت حرف بزن...

همه چی دست خدای رحمان و رحیم هست...

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
منم مثل شما همبن آندومتریوز کوفتی رو دارم  ولی مجردم  اما میخوام قید ازدواج رو بزنم😞☹

😔😔😔

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
شانس ما زنهاس دیگه .😐  بهش حتی فکرهم ک میکنم مغزم سوت میکشه ک همه جا  از ساده لوحی و دلس ...

واقعا همه جا همینه سر بچه دارنشدن

سر خیانت یا حتی تجاوز

اخر همه چی میشه تقصیر زن👩🏻‍🦯

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

هیچی نگو.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.