2777
2789
چقد همه گارد میگیرن گاهی یه حرفو باید با طلا نوشت حتی از دهن دشمن 

ن این حرف رو ب ی ادمی ک نازایی داره ...

هرمردی بچه نداشته باشه ک صرفا طلاق نمیده زنشو .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

میگفتم لابد منتطری تو رو بگیره 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهرکسی انقدر صمبمی میشبد ک ب خودش جرئت بده هر حرفیو بزنه  درضمن مردی ک زنشو ب خاطر بچه طل ...

اصلا صمیمی نشدم فقط پیام دادم به منشیش گفتم پرونده منو ببند من نمیتونم هزینه کنم

کاش انسانها قبل دلسوزی کردن برای دیگران یاد می‌گرفتم کلمات زیبایی در صحبت هاشون بکار ببرن...

بذارش به حساب دلسوزی ناشیانه اش🙃

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
اصلا صمیمی نشدم فقط پیام دادم به منشیش گفتم پرونده منو ببند من نمیتونم هزینه کنم

وولش کن بهش فکر نکن از کجا مطمعن بودی که اینجا نتیجه میگیری این طور ادنا بیشتر به فکر جیب خودشونن تا سلامتی بیمارشون

تنهای تنهای تنها
کاش انسانها قبل دلسوزی کردن برای دیگران یاد می‌گرفتم کلمات زیبایی در صحبت هاشون بکار ببرن... بذارش ...

گفتم توازکجا میدونی شوهرمن برای من خرج نکرده دوا درمون نکرده که راحت قضاوت میکنی 

هیچی میگم ادم خسیسی هست تو نگران نباش تو هیچ مورد خرج نمیکنه .

این تخریب دوطرفه بود 

عالی😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد