2777
2789
۷ سال ناباروری تنبلی تخمدان اندومتریوز

عزیزم تاحالا دکترهای اوریکوتراپی یا طب سوزنی رفتی؟ اصلاح سبک انجام دادی؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اسی حرف منشی رو بیخیال  به نظرم اگر نداری هزینه کنی واسه باردار شدن کلا بیخیال بجه باش خرج بچه ...

دقیقا خواستم همینو بگم گفتم شاید اسی ناراحت شه..

ولی حقیقته خب وقتی آدم ندارع چرا ی بچه بدنیا بیاره

خرجهای جانبی هیچی همون خرجهای اولیه بچه چقد زیاده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده از همه نا امیدم😔😔😔😔 گفتم شاید بشه کاری کرد

نمیدونم گفتنش اینجا درست باشه یانه ولی سال گذشته همین موقع ها بود ی خانمی تایپیک زده بود روز 13 سفر بری خرید ونیت کنین .مثلا اگه بچه میخوای باید ی لباس یا جوراب یا پستونک نوزاد بگیری وموقع خرید به نیت بچه دار شدن بخری وهنگامی که از خونه بیرون میایی بسم الله بگی وهنگام خرید حاجتت رو تو ذهنت بیاری

تنهای تنهای تنها
دقیقا خواستم همینو بگم گفتم شاید اسی ناراحت شه.. ولی حقیقته خب وقتی آدم ندارع چرا ی بچه بدنیا بیاره ...

ببین من خیلی دویدم خیلی ولی بیخیالم نمیتونم بشم ولی وقتیم نتیجه نمیگیرم میمونم از کارام 

والا .اخه مردی ک پول دوا درمون بچه نداره چطور جرئت میکنه فکر ب طلاق با این مهریه های سنگین بکنه .

دقیقا

بعد هم کسی ک صرفا بخاطر بچه بخواد طلاق بگیره اصن ادامه زندگی باهاش ارزشی نداره

بخدا حالا ی مرد مشکل بچه دارشدن داشته باشه زنه همه جوووور باهاش میسازه ولی نوبت ب مشکل زنها ک بشه میگن مرده بره زن بگیره😑

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
این خانم یه غریبه است حالا یه چیزی گفته اگر فامیل بود شاید ناراحت میشدم چون خودم نازایی کشیدم ولی غر ...

اره دیگه بخصوص الان ک دکان بازکردن با تبلیغ داروهای طب سنتی و انواع قارچ گانودرما و ....

ب هرحال دل ادم میشکنه چ فضای مجازی و چ واقعیت.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چه مثبت برداشت کردی ایول👏👏👏👏👏👏

خالم همچین سرنوشتی داشت...خودش هزینه میکرد برای درمان نازایی...شوهرش بهش میگفت ایراد از توهه تو خرج کن...آخرسر رفت یه زن دیگه گرفت خالم رو هم هنوز طلاق نداده

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
منظور منشیه این بود که مردی که بچه بخواد خودش در بچه دار شدن پیش قدم میشه و هزینه میکنه و کسی که هزی ...

عالی 👌🏻👌🏻👌🏻🌺🌺🌺🌺🌺🌺

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

گفتم توازکجا میدونی شوهرمن برای من خرج نکرده دوا درمون نکرده که راحت قضاوت میکنی 

سحر جان مهم اینه که شما روح خودت رو بقدری رشد بدی که حرف هر شخصی متلاطمت نکنه...

شاد باش و غصه حرفهای آدمای کوچه بازاری رو نخور...

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
نه اون طفلک من هزچی گفتم حرفی نزد کلی خرجم کرده ولی واقعا الان نمی تونیم 

ضعف نداشته باش اعتماد ب نفس داشته باش پرو باش 

مردایی ک نازان و دیدی؟؟انقدر مرون ک زن جرئت نمیکنه نازاییشو ب رخش بکشع

اصلا ضعیف نباش ک باختی

ببین من خیلی دویدم خیلی ولی بیخیالم نمیتونم بشم ولی وقتیم نتیجه نمیگیرم میمونم از کارام 

عزیزم اگ الان دستتون تنگه که اشکال نداره واقعا امیدوارم نتیجه بگیرید اون منشی هم بیشعوور بوده خیلی ازاینا واسه پول گرفتن از مریض طرفو تحقیر میکنن

ولی اگ کلا دستتون تنگه ک واقعا هم ب نفع خودتون هم اون بچس ک بچه دارنشید‌.