الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالم بده از همه نا امیدم😔😔😔😔 گفتم شاید بشه کاری کرد
نمیدونم گفتنش اینجا درست باشه یانه ولی سال گذشته همین موقع ها بود ی خانمی تایپیک زده بود روز 13 سفر بری خرید ونیت کنین .مثلا اگه بچه میخوای باید ی لباس یا جوراب یا پستونک نوزاد بگیری وموقع خرید به نیت بچه دار شدن بخری وهنگامی که از خونه بیرون میایی بسم الله بگی وهنگام خرید حاجتت رو تو ذهنت بیاری
خالم همچین سرنوشتی داشت...خودش هزینه میکرد برای درمان نازایی...شوهرش بهش میگفت ایراد از توهه تو خرج کن...آخرسر رفت یه زن دیگه گرفت خالم رو هم هنوز طلاق نداده
من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
منظور منشیه این بود که مردی که بچه بخواد خودش در بچه دار شدن پیش قدم میشه و هزینه میکنه و کسی که هزی ...
عالی 👌🏻👌🏻👌🏻🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
گفتم توازکجا میدونی شوهرمن برای من خرج نکرده دوا درمون نکرده که راحت قضاوت میکنی
سحر جان مهم اینه که شما روح خودت رو بقدری رشد بدی که حرف هر شخصی متلاطمت نکنه...
شاد باش و غصه حرفهای آدمای کوچه بازاری رو نخور...
👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...