2777
2789
عنوان

کدوم یکی از رشته های پیرا پزشکی

342 بازدید | 53 پست

خواهشا کسی که واقعا اطلاعات یا تجربه داره بهم بگه بنظرتون کدوم بهتره بین پرستاری ،مامایی ،هوشبری، اتاق عمل

از لحاظ بازار کار، درآمد، سختی کار و ...

لطفا راجب رتبه و ترازم نپرسین چون دوست ندارم اینجا بگم ولی بهم گفتن میتونم برسونم. مشاور انتخاب رشته هم میرم اما میخوام بدونم به عنوان یک خانوم که تو یه شهر منطقه سه که شاید بقیه ی رشته ها اونجا بازار کار خوبی ندارن کدوم رو انتخاب میکنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خودم ماما هستم و شاغل ولی رشته سختیه هم دانشجویی سخته و هم کارش الان همش میگم ایکاش معلم بودم سه تا زن برادرامدپرستارن و به شدت پشیمون به نظرم معلمی بهتره 

ببخشید ولی مامایی خیلی کارش چندشه ،مسئولیت دو نفر به عهده توعه و کارم نداره من به شخصه اصلا دوسش ندا ...

اره منم به شدت از زایمان و اینا متنفرممم

بهداشتو ترجیح میدم فقط می دونی بازار کار بهداشت چطوره و درامدش

چون مشاور گفت بازار کارش عالیه

سلام من خودم ماما هستم و شاغل ولی رشته سختیه هم دانشجویی سخته و هم کارش الان همش میگم ایکاش معلم بود ...

درسته معلمی برای خانوما راحته 

بنظر شما بین پرستاری و مامایی کدوم