2777
2789
عنوان

متنفرم از غذاهای خودم،، باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 29 پست
برای کم خونیت شیره انگور و شیره خرما اصل بخور 

خریدم بزور دارم میخورم اوایل که میخوردم حس میکردم سرگیجه اینام کمتر شده یکم پر انرژی تر بودم ولی الان بنظرم برگشتم به حالت قبل 

کلی شیره انگورم میخورم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خریدم بزور دارم میخورم اوایل که میخوردم حس میکردم سرگیجه اینام کمتر شده یکم پر انرژی تر بودم ولی الا ...

بدنت ضعيف شده 

هيچ كس دورت نيست بپزه مادرشوهري خواهري خواهرشوهري زن داداشي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
درکت می‌کنم کاملا منم تا ۴‌ و ۵ ماهگی کسی خبر نداشت بارداری سومم هم بود اصلا دلم غذای خودمو نمی‌خواس ...

خدا کنه منم بهتر بشم هلاک شدم 

اصلا وزن اضاف نمیکنم فقط کم میکنم 

کلی هم مکمل اینجور چیزا میخورم بزوور 

خدا کنه منم بهتر بشم هلاک شدم  اصلا وزن اضاف نمیکنم فقط کم میکنم  کلی هم مکمل اینجور چیز ...

باسلام سرچ کن غذای خونگی مثلاً سرچ کن دلمه بعد شهر رو انتخاب کن ببین تو شهرتون کسی غذای خونگی میپزه

به دنبال وارستگی 
فدات عزیزم نه زاهدانم  اونا گاون     می‌دونم انتظار بیخودی دارم ولی همش منتظرم یکی ...

عزبزم بچه خودشون تو شکمته بنظرم پررو باش ب خواهرشوهرت پیام بده بگو هوس فلان چیز کردم بی زحمت درست کن برام. یا ب مادرشوهرت بگو. وقتی میبینی اینقدر بیشعورن باید پررو باشی وگرنه میخورنت

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.
عزبزم بچه خودشون تو شکمته بنظرم پررو باش ب خواهرشوهرت پیام بده بگو هوس فلان چیز کردم بی زحمت درست کن ...

چند بار گفتم من غذا تو این مدت فقط فقط قورمه سبزی هوس میکنم 

چند وقت پیشم دعوت بودیم هممون‌ قورمه سبزی بود دو بشقاب خوردم 

خودشون تعجب کردن گفتن تا این حد دوست داری 

با خودم گفتم مطمئنم چند روز دیگه درست میکنن  

و من همچنان منتظرم 

واقعا خودم موندم چرا اینهمه انتظار دارمو گله میکنم 😶 شاید بخاطر اینکه تنهام و فکر میکنم باید هوامو داشته باشن

چند بار گفتم من غذا تو این مدت فقط فقط قورمه سبزی هوس میکنم  چند وقت پیشم دعوت بودیم هممون‌ قو ...

قربونت برم کاش نزدیکت بودم مثل خواهر هوات رو داشتم حیف از آدم های پست بی وجدان خانواده شوهر منم افتضاحن

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

سلام قشنگم خوبی صبحانه مربا به بخور . عصر رب انار شیرین بخور .

شام ارده شیره بخور 💋فقط ارده شیره خیلی نخوری مثلا پنج قاشق کافیه .

دستور شربت سیب توی تاپیک اخرم صفحه دوم هست اونم درست کن بخور خوب میشی ان شاءالله تعالی☺😘

پایان شب سیه سپید است 🌈