2777
2789
الان با پارگی رحم بهتون اجازه بارداری رو داده دکتر؟ 

من ی لوله امم هیدرو شد بعد از عمل.احتمالا دوباره باید برم زیرعمل.اگر برم دکترم اونو ترمیم میکنه.از طرفی جراحم میگه برشداشتم اونونو.نمیدونم بخدا چیکار کنم.شما اسم جراحت چیه.تهرانید

دختر۹ ساله.پسرم
من ی لوله امم هیدرو شد بعد از عمل.احتمالا دوباره باید برم زیرعمل.اگر برم دکترم اونو ترمیم میکنه.از ط ...

عزیزم من پیش دکتر آصف جاه جراحی شدم و تازه سه هفته ست و هنوز نمیدونم چه خبره دقیقا ولی خب بیماراش ازش راضی بودن. دکتر کاربلدیه ولی پول زیاد میگیره🥺

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پیش دکتر آصف جاه جراحی شدم و تازه سه هفته ست و هنوز نمیدونم چه خبره دقیقا ولی خب بیماراش از ...

اصف جاه حرف نداره.منم پیش پادمهرجراحی شدم.من نزدیک ۱۵۰ تومن دادم.ادنومیوزتون رو پاکسازی نکردن؟فیبروم اصلا منعی در بارداری نداره هامن خاله ام داشت و دوتا بچه آورد باهاش.ادنومیوز مثل اینکه بدتره

دختر۹ ساله.پسرم
عزیزم من پیش دکتر آصف جاه جراحی شدم و تازه سه هفته ست و هنوز نمیدونم چه خبره دقیقا ولی خب بیماراش از ...

تروحدا سبک و سنگین نکن.اصلا رو دستشویی ایرانی نشین.من ۱۰ سانت روده امم از دست دادم

دختر۹ ساله.پسرم
اصف جاه حرف نداره.منم پیش پادمهرجراحی شدم.من نزدیک ۱۵۰ تومن دادم.ادنومیوزتون رو پاکسازی نکردن؟فیبروم ...

اخه من مجردم دنبال بچه داری و .. نبودم فعلا. فیبرومم چون داشت بزرگ میشد و تا نافم اومده بود گفت جراحی بشو

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
تروحدا سبک و سنگین نکن.اصلا رو دستشویی ایرانی نشین.من ۱۰ سانت روده امم از دست دادم

دستشویی ایرانی مجبور شدم فردای عمل بشینم شکمم کار نمیکرد رو فرنگی ولی الان رو فرنگی میشینم. روده ت رو چرااااا؟؟؟

اخه من مجردم دنبال بچه داری و .. نبودم فعلا. فیبرومم چون داشت بزرگ میشد و تا نافم اومده بود گفت جراح ...

بله میدونم.منظورم اینه که به خودت استرس وارد نکن.بالاخره آدم میگه این نشه اون نشه.با آرامش زندگیتو بکن.خیلیا تو مجردی جراحی کردن

دختر۹ ساله.پسرم
دستشویی ایرانی مجبور شدم فردای عمل بشینم شکمم کار نمیکرد رو فرنگی ولی الان رو فرنگی میشینم. روده ت ر ...

ی بار عیب نداره.اندومتریوز زد به روده ام دیگه

دختر۹ ساله.پسرم
بله میدونم.منظورم اینه که به خودت استرس وارد نکن.بالاخره آدم میگه این نشه اون نشه.با آرامش زندگیتو ب ...

راستی شما ۸ ماه پیش سزارین شدین یا اندومتریوز ؟ چرا همون موقع پادمهر مشکلات رو حل نورد؟ چون خیلی معروفه انگار

ی بار عیب نداره.اندومتریوز زد به روده ام دیگه

دیگه بهش فکر نکنیم بهتره. هرچی خدا بخواد میشه هرچی

راستی شنا ۸ ماه پیش سزارین شدین یا اندومتریوز پ؟ چرا همون موقع پادمهر مشکلات رو حل نورد؟ چون خیلی مع ...

نه لاپاراسکوپی کردم برای اندومتریوز.پادمهر الانم میگه برداشتم و جای عمله.ولی خودش رفته انگلیس و من موندم با بقیه دکترا

دختر۹ ساله.پسرم

سلام عزیزم خوبی؟

شما چطوری با دکتر آصف جاه نوبت گرفتی و چقدر بعدش براتون نوبت عمل زد؟ هزینه تون چقدر شد؟چقدر زیرمیزی گرفت؟

من که هرکاری کردم نتونستم باهاش نوبت بگیرم، دیگه یه آشنا داشتیم تو نظام پزشکی، زنگ زدن بهش، گفت چهارشنبه صبح بیا لاله ببینمت، مطب نیا شلوغه.

میخام ببینم برا چندوقت بعدش بهم نوبت عمل میده؟ من فقط تا اخر شهریور فرصت دارم☹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم خوبی؟ شما چطوری با دکتر آصف جاه نوبت گرفتی و چقدر بعدش براتون نوبت عمل زد؟ هزینه تون چقد ...

سلام عزیزم

اگه به خودت گفته بیا حتما برو لاله همونجا نامه عمل میده میری مطب اولین نوبت خالی رو میگیری تقریبا یکی دو ماه بعدش میشه اگه کنسلی هم باشه میتونی زودتر بری. 

سلام عزیزم اگه به خودت گفته بیا حتما برو لاله همونجا نامه عمل میده میری مطب اولین نوبت خالی رو میگی ...

مرسی عزیزم، خوشحال شدم زود جواب دادی.

آره گفته بیا لاله ببینمت و نوبت عمل بدم.

من امید داشتم ۱ هفته بعدش بده نوبت.

من سال ۹۴باهاش لاپارا شدم، ۱هفته بعد از ویزیت بهم نوبت عمل داد.

من معلمم، از مهر میرم مدرسه دیگه نمیتونم😔

هزینه رو نگفتی عزیزم. زیرمیزی دکتر و هزینه ی بیمارستان چقدر شد؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مرسی عزیزم، خوشحال شدم زود جواب دادی. آره گفته بیا لاله ببینمت و نوبت عمل بدم. من امید داشتم ۱ هفت ...

حالا شایدم مریض خودش بودی زودتر بده. من لاپاراتومی بودم اخه قیمتا فرق داره.

۱۸ تومن زیرمیزی بیمارستانم حدود ۳۵ شد انگار