2777
2789

خوش خیمه و کاریت نداره. سونو تشخیص دادن؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام باردار شم.میتونم با این وضعیت؟بله دوتا سونو گفتن نه.ی سونو گفت داری

بله ممکنه سخت تر از حالت عادی باشه ولی باردار میشی نکران نباش الکی. قطعا مشکلت حاد هم نیست که بقیه سونوها تشخیص ندادن

کلا در بچه دار شدن فقط باید خدا بخواد با هر مشکلی در رحم شنیدم باردار شدن و رحم سالمم شنیدم نشده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بله ممکنه سخت تر از حالت عادی باشه ولی باردار میشی نکران نباش الکی. قطعا مشکلت حاد هم نیست که بقیه س ...

اره بخدا.خیلی ممنونم که امید دادی بهم از صبح داشتم گریه میکردم و الان اروم شدم.واقعا خدا باید بخوادمن به طور طبیعی باردار نمیشم فقط باید ای وی اف بشم.چون جراحی کردم و اندومتریوز داشتم.الا میترسم دیگه ای وی افم نشه.

دختر۹ ساله.پسرم
اره بخدا.خیلی ممنونم که امید دادی بهم از صبح داشتم گریه میکردم و الان اروم شدم.واقعا خدا باید بخوادم ...

فقط و فقط خداااااا انقدر چیزای عجیب راجع به بارداری ها شنیدم که حد نداره. خودمم تازه چند هفته ست جراحی فیبروم کردم ادنومیوزم هستم تازه مجردم هستم. کلکسیون کامل

پس نگی که طرف خودش خیالش راحته حرف میزنه نه. فقط و فقط خدا

فقط و فقط خداااااا انقدر چیزای عجیب راجع به بارداری ها شنیدم که حد نداره. خودمم تازه چند هفته ست جرا ...

نه بابا.این چه حرفیه.منم کلکسیونم خواهر.من بیناییم در خطره باید واسه اون باردار شم.خدا کنه خدا به جفتمون نظر کنه.من چشمم خونریزی میکنه بی دلیل.اندومتریوز اندومیوز.تنبلی تخمدان.ی پارگی تو رحم.افتادگی دریچه سه لتی.بازم دارم یادم نمباد😔شما هم ادنومیوز دارید؟

دختر۹ ساله.پسرم
نه بابا.این چه حرفیه.منم کلکسیونم خواهر.من بیناییم در خطره باید واسه اون باردار شم.خدا کنه خدا به جف ...

بله عزیزم ادنمیوز دارم متاسفانه و فیبروم های متعدد که تازه حراحی شدم. 

الهی خدا به همه سلامتی بده به ما هم همینطور. بیماری ها رو نشمار اصلا خوب نیست. بشین نعمتها رو بشمار منم مثل شما ی مدت قبل عمل خیلییییی خیلییییی ناامید و ناراحت بودم. ولی واقعا بازم باید شاکر باشیم میتونست خیلی بدترم باشه

نه بابا.این چه حرفیه.منم کلکسیونم خواهر.من بیناییم در خطره باید واسه اون باردار شم.خدا کنه خدا به جف ...

پارگی رحم بخاطر جراحی بوده؟ علامت خاصی داره؟

بله عزیزم ادنمیوز دارم متاسفانه و فیبروم های متعدد که تازه حراحی شدم.  الهی خدا به همه سلامتی ...

منم جراحی کردم.البته ۸ ماه پیش.باشه چشم ممنونم ازتون.شما الان برای ادنومیوز قرص میخوردید.من اینقدر آدم ناامیدم هستم کلی گریه کردم.با شما حرف زدم کلی آروم شدم و از خدا برات در درجه اول سلامتی و آرامش میخوام.بعدش ی مرد خوبی که کنارش آرامش داشته باشی وبهش تکیه کنی و بچه های سالم و صالح.چون بعضی وقتا به جای نیش و کنایه زدن و ما چه بدونیم برو دکتر و از اینا حرفا.همدلی کردن ی آدمو خیلی قوی میکنه.من به اندازه موهای سرم میرم دکتر.ولی تا میام ی نظر بپرسم همه میگن برو دکتر.بابا دکتر علمیشو میگه من مبخوام از تجربه استفاده کنم

دختر۹ ساله.پسرم
منم جراحی کردم.البته ۸ ماه پیش.باشه چشم ممنونم ازتون.شما الان برای ادنومیوز قرص میخوردید.من اینقدر آ ...

ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزم. 

نه عزیزم دارو نداد دکتر. حالا باید بعد شش ماه برم پیش دکتر خودم سونو کنه ببینیم چه وضعیه. اینجا خیلیا اصلا سواد ندآرن گلم فرق ادنومیوز و اندومتریوز و ..‌ رو اصلا نمیدونن. و به قول شما دل میشکونن‌. نشنیده بگیر کلا

بله به خاطر سزارین.نه تو سونو واژینال مشخص میشه

الان با پارگی رحم بهتون اجازه بارداری رو داده دکتر؟ 

ممنونم از دعاهای قشنگت عزیزم.  نه عزیزم دارو نداد دکتر. حالا باید بعد شش ماه برم پیش دکتر خودم ...

فداتشم.واقعا لایق بهترینهایی.چون نه تنها توهین نکردی امروزم ساختی.❤❤❤

دختر۹ ساله.پسرم
فداتشم.واقعا لایق بهترینهایی.چون نه تنها توهین نکردی امروزم ساختی.❤❤❤

🥰🥰🥰💕💕💕خداروشکر