2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همبن الان من تواون شرایطم ازاردیبهشت ماهه همینه درست نمیشه اصابم داغون.

هیچی کلا اصابم ترکیده هرروز یاباشوهرعوضیم دعوامیکنم یابچم اذیت کردنی  سربچم دادمیزنم خودمو خالی کنم چون این وصعبتو شوهر اشغالم بوجود اورده الهی جنازش بیاد خلاص بشم درحدی ک جز فرش هیچی توخونه نمونده واسمون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بله،بارها 

صبوری کاری از دستم برنمیومد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دقیقا همبن الان من تواون شرایطم ازاردیبهشت ماهه همینه درست نمیشه اصابم داغون.هیچی کلا اصابم ترکیده ه ...

خدا به داد برسه 🤲🤲

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

خونمون رو درد زد و همه طلاهام حتی ون یکاد بچمو حلقه ازدواجم رو بردن،خدا لعنتشون کنه فعلا دارم با این کنار میام

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الان دقیقا توی همین وضع زندگی هستیم بابا و مامان و من و خواهرم شاغلیم مثلا هیچی نداریم ته کارتمون هیچی دانشگاه نرفتم این هفته چون پول کرایه نداشتم هفته اینده هم نمیتونم برم خستم از این دنیا کاش من میمردم

عزیزم خیلی سخته مال من همیشگی خیلی سخته خیلی

ن خدایی من تاپارسال مشکل مالی جوری نداشتم ک بخوام دست ب وسایل خونه بزنم درسته مستاجربم اما پول پیش طلا کلی داشتم ازپارسال شوهرم گندزد به همه چی طلاهام رفت پول پیشم رفت وسایل خونم رفت اصن تینجوری بگم بعد بدنیااومدن دخترم انگار همه چی عوض شد داغون شدیم میگن بچه روزی میاره دختر فرشتس اما برا ما رید کاش هیچوقت بچه نمیاوردم.هیچوقت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون