الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من روی صحبتم با کسانی بود که هی میگن حتما استارتر خیلی خوشگله. چون دیدم زنهایی که زیبا نبودن ولی کارشون و راه انداختن، دلیلشم چیزایی بود که گفتم. نمیگم خدایی نکرده شماهم اینجوری هستین، اما شاید جوری لباس میپوشید که اونارو دچار اشتباه میکنید. یا گاهی آدم خودش متوجه نیست ناخواسته کاری میکنه که مردها بد برداشت میکنن. چون اغلب ذهن بیماری دارن
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
من روی صحبتم با کسانی بود که هی میگن حتما استارتر خیلی خوشگله. چون دیدم زنهایی که زیبا نبودن ولی کار ...
اخه بالاترم گفتم من به عنوان وکیل میرم دادگاه خب مانتو ک خیلی خیلی بلنده
ارایشمم نرمال
ولی گاهی مخاطب اصلا من نبودم دیدم یه خانم سن بالا بوده و کاملا معمولی ولی بازم اون کارش زودتر از اقایی ک واساده راه افتاده نمیدونم علت دقیقشو ولی چند تا اقایونم اینجا تایید کردن
هیییییییچ ربطی به زیبایی نداره. این اتفاق نمیفته مگر اینکه زنی عشوه بیاد. زیادی با کارمند مربوطه گرم ...
من تو معیارهای زیبایی جامعه نمیگنجم و بطور کلی ناز و عشوه هم بلد نیستم کلا باگ شخصیتیم اینکه خیلی خشک و رسمی با همه برخورد میکنم ولی تو یک اداره در بازه زمانی متفاوت با دو استایل متفاوت رفتم ( کلا پوشش دوم هم باز و کوتاه نبود شیک بود و اینکه موهامو رنگ کرده بودم و سفید نبود دیگه ) رفتارها متفاوت بوده کلا بد یا خوب جامعه اینطوریه
من خودم با بچه که میرم می بینم کارم رو زود راه میندازن البته نه که بدون نوبت برم فقط اما و اگر کم میارن. این از درکشونه نه هول بودنشون. دستشون درد نکنه. یا شاید فکر می کنن خانم ها تو محیط مردانه معذبن زود راه میندازن کارشونو. من خودم چادریم. داف و اینا هم نیستم. خنده و عشوه هم ندارم. فقط تشکر می کنم و با احترام برخورد می کنم.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.