2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33548 بازدید | 269 پست
عزیزم می‌خوام ازت ی سوال بپرسم حالا شاید خصوصی باشه اما اگه امکانش هست بگو . امیدوارم بقیه هم سوالم ...

من اعتقاد دارم نه اینکه گناه کرده باشیم کی واقعا پاک هست تو این زمونه 

ولی به دل شکستن اعتقاد دارم ، ممکنه یه جایی دلی شکسته باشیم ندونسته که گره میفته تو زندگیمون 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
اینکار رو ۳تا جمعه انجام بده ان شاءالله یه جای خوب بختت باز میشه ۱'جمعه اول سوره ی توحید رو با کسره ...

فقط واسه ازدواج جواب میده یا هر حاجتی؟ 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان اینجا یه خانمی بود که میگفت 13صفر برین بیرون و برای ارزویی که دارین یه چیزی بخرین و به امید ق ...

۱۳ صفر یعنی غروب ۱۲ سفر بریم خرید ؟؟؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

از خدا میخوام بهترین بختو بهتون بده،چهار قل زیاد بخونین 

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
اینکار رو ۳تا جمعه انجام بده ان شاءالله یه جای خوب بختت باز میشه ۱'جمعه اول سوره ی توحید رو با کسره ...

معنی شم میشه به اِذن خداوند یکتا حضرت مریم س زن شد

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
ببین همکلاسیم عکس لختی میزاره  همیشه چه مدلی میگرده شوهرش خوشگله خونه زندگی کار بچه پس چرا ا ...

ععزیزم ربطی به پوشش نداره فقط دل پاک و ایمانش مهمه تو قران هست حجاب اولویت آخر در ثواب زندگی هست نمیگم بده پوشش خوب باشه خوبه ولی ایمان به خدا کارهای خوب کردن دروغ نگفتن و خدارو رو همیشه تو لولویت قرار دادن مهمه. و یه چیزی دیگه ازدواج.  مرگ . تولد اینا جبره یعنی تو سرنوشت نوشته شده حالا تو خوب باشی چه بد بهت میرسه ولی وقتی آدم خوبی باشی جوری دیگه ک خودت میخوای به خواستت میرسی بازم میگم باید اولویت خدارو قرار بدی

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
گلم هیچ کس با سوره ازدواج نکرده  بیخیال این مزخرفات  تو اجتماع باشی  کارت حله  ...

گلم با ادبیات بهتر هم می‌شد بگیا ❤❤

اینکه بهش میگی مزخرفات اعتقاد یه تعداد خیلی زیادی از آدماست 

البته منم قبول تو اجتماع بود باعث میشه آدمایی بیشتر ببین و.... اما تا خدا نخواد درست نمیشه دوستم شاغله و تو اجتماع و....... اما تا حالا نتونسته ازدواج کنه حتی تا پای عقد هم رفت و بهم خورد 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
ببین همکلاسیم عکس لختی میزاره  همیشه چه مدلی میگرده شوهرش خوشگله خونه زندگی کار بچه پس چرا ا ...

دوستت غیر از عکس لختی گناه دیگ آب هم میکرد مثلا گناه سنگین یا مثلا دوست پسر و...

میتونی هربار هم که نماز رو میخونی به یه نفر هدیه اش کنی تا اون برات دعا کنه. مثلا به ائمه، به نرجس خاتون مادر امام زمان، به شهدا، به آدم هایی که فوت کردن اما هیچکسی رو ندارن که براشون خیرات کنه

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️
عزیزم با وضو رو به قبله سوره دخان رو بنویس بذار تو کیفت معجزشو سریع میبینی جایی زیاد ننوشتن من از ج ...

عزیزم برای ازدواج با اونی که دوستش داریم چه سوره ای بخونیم؟