2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33408 بازدید | 269 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ختم گرفتم خواستگار خوبی برام نیومد الانم خواستگار ندارم ۳۳ سالمه خیلی ناراحتم و افسرده استرس شدید ...

خودت دست بکار شو یکی رو پیدا کن مخشو بزن ،تنها راه ازدواج همینه ،یه شب رو برو حرم امام رضا (ع) تا صبح بیدار بمون و احیا بگیر

خودت دست بکار شو یکی رو پیدا کن مخشو بزن ،تنها راه ازدواج همینه ،یه شب رو برو حرم امام رضا (ع) تا صب ...

از کجا پیدا کنیم من واقعا ازدواج سنتی دوس ندارم اما یا هرکی ام اشنا شدم دفه دوم گف ک باهم راحت باشیم تو سردی وفلانی و..

از کجا پیدا کنیم من واقعا ازدواج سنتی دوس ندارم اما یا هرکی ام اشنا شدم دفه دوم گف ک باهم راحت باشیم ...

عزیزم نمیشه ک بیفتی تو کوچه و خیابون دنبال پسر بگردی از خدا بخواه قران بخون توسل کن مطمئنا کمکت میکنن

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
حل کن یعنی چطوری؟ کاغذ که تو آب حل نمیشه🤔

وقتی بزاری تو اب نرم میشه و قطعات خیلی ریز

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
عزیزم با وضو رو به قبله سوره دخان رو بنویس بذار تو کیفت معجزشو سریع میبینیجایی زیاد ننوشتن من از جای ...

سلام عزیزم خوبی 

بدون اعراب میشه نوشت؟

یا باید با اعراب بنویسم؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

سلام عزیزم خوبی 

شما ازدواج کردین؟منم ازدواجم جور نمیشه

با خوندن کدوم چله و دعا خاستگار اومد واستون؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔