2777
2789
عنوان

چله چه سوره ایی برا ازدواج خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33496 بازدید | 269 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب من انقد گفتن همزاد داری باورم شده ی خانومی گف 45روز بقره بخون  نمیدونم چی بشه، چن سالته؟&nb ...

به منم گفتن همزاد داری که مانع ازدواجته

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
نماز شب بخون عزیزم  ذکر الله الرحیم هم ۴۰۰۰ بار بگو .ان شاءالله بخت خوب نصیبت میشه

ببین همکلاسیم عکس لختی میزاره 

همیشه چه مدلی میگرده

شوهرش خوشگله خونه زندگی کار بچه

پس چرا ازدواج کرده

با چله و ...فکر نکنم درست شه

رفتم خواستم نشد یکی هم برام نیومد

توسل ب آقا امام زمان عااالیه 

این ختم بسیار مجربه و انشالله حتمی نتیجه میگیرید 

دو ختم قران میگیری هدیه ب آقا امام زمان ب این نیت ک آقا براتون دعا کنه ک خداوند بزودی ی همسر خوب و مناسب نصیبت کنه ،،  این دو ختم باید هروز باشه و بصورت پی در پی اما ب میزان دلخواه و در حد توانتون هست 

ختم سوم  رو میزاری انشالله بعده عقد میکنی 

اسی توسل ب امام زمان عااااالیه ها از دست نده حتمی ب امید خدا و زیر سایه ی آقا نتیجه میگیری 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

نمازجعفرطیار بین نمازظهروعصرجمعه..انجام اعمال شب جمعه وخواندن نمازاستغاثه به امام زمان عج درشب جمعه..دورکعت هست اسونه مثل نمازصبح بعدش یه دعاداره زیراسمون بایدبخونی وبعدازسلام وارادت به آقایقین حاصل کنی امام زمان جلوت حاظره وخواستتو بادل شکسته بهش بگو واون چیزی که مدنظرته ازش بخواه..سه نفررومیدونم باهمین نمازاازدواج کردن باادم خوب..ان شاءالله شماهم بوقتش که برسه ادم خوب سرراهت میاد...

اینکار رو ۳تا جمعه انجام بده ان شاءالله یه جای خوب بختت باز میشه

۱'جمعه اول سوره ی توحید رو با کسره و ضمه بنویس بعد تو یه تشت آب حل کن و باش غسل کن'

۲'جمعه دوم سوره مریم رو بنویس با کسره ... دوباره توی تشت آب حل کن و غسل کن

۳' جمعه سوم سوره نساء رو با کسره...بنویس و توی تشت آب حل کن وباش غسل '

ان شاءالله  زود یه ازدواج خوب و موفق میکنی

بعد استاتر چون سوره ها بزرگن اشکال نداره بقیه روزهای هفته بنویس و آماده باش تا جمعه ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

عزیزم هر خواسته ای که داری به درگاه خدا ببر و هیچوقت ناامید نشو. مطمئن باش خدا تو بهترین زمان، تو بهترین مکان همونی رو بهت میده که میخوای. خدا هیچوقت تأخیر نمیکنه. بنظر من نماز شب برای هر خواسته ای جواب میده. مکرر نماز شب بخون و بعد نماز شب سوره یس تلاوت کن بعد هرچی از خدا میخوای بگو و باهاش حرف بزن. خیلی ها رو دیدم که گفتن از نماز شب حاجت گرفتن. برکت های خیلی زیادی رو برات میاره که اولینش آرامش درونه❤️

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️

عزیزم با وضو رو به قبله سوره دخان رو بنویس بذار تو کیفت معجزشو سریع میبینی

جایی زیاد ننوشتن من از جایی اینو به دست آوردم به هرکس گفتم خداشاهده درجا ازدواج کرد 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
ببین همکلاسیم عکس لختی میزاره  همیشه چه مدلی میگرده شوهرش خوشگله خونه زندگی کار بچه پس چرا ا ...

حق باشماست. من اعتقادم از چله و دعا کردن رفته.  چیزی که زیاد از خدا بخوام نمیده. 

ولی بديش اینه که وسوسه میشم بازم انجام میدم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.