2777
2789
عنوان

سقط و نا امیدی از زندگی

912 بازدید | 31 پست

دوستان من ۳۷ سالم هست. هیچ امیدی به زندگی ندارم. قبل از اینکه باردار بشم هم خیلی نا امید بودم دوست داشتم ۵۹ سالگی فوت کنم‌.

وقتی بی بی چک ام مثبت شد، خیلی خوشحال بودم هر لحظه زندگی برام معنی داشت. 

ولی حالا بعد ۸ هفته، دیروز که سونو گرافی کردم، فهمیدم جنینی در کار نیست، از قبل از بارداری هم نا امید تر شدم. 

بشین یک حدیث کسا بخون دلت وا میشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله به حق امام حسین این دفعه قلب کوچولوش تشکیل بشه و دلت آروم بگیره

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

عزیزم امیدت به خدا باشم منم دقیقاً هم سن شما بودم به بارداری پوچ داشتم و سقط کردم و قبل از اون هم یه سقط دیگه ولی الان که ۳۹ سالم هست یه بارداری موفقی دارم توکل به خدا داشته باش عزیزم می دانم سقط خیلی خیلی سخت و دردناک و درکت می کنم ولی اون خدای بالای سرت هواتو داره یک نکن 

ناامید نباش عزیزم،بازم فرصت هست.دوسه ماه دیگه دوباره اقدام کن،تواین مدت ورزش و پیاده روی حذف قندو شکر مشتقات وتغذیه ارگانیک رو بزار تو برنامت.انشالله خدا بهت یه نی نی سالم میده

خدایا خودت حفظش کن🙏

عزیزم بچه دار شدن فقط یه بخش از زندگیه

نزار کل زندگیت از این قضیه تاثیر بگیره

چقدر بودن آدمهایی که بچه نداشتن و خوشبخت و موفق هم بودن

و اینکه راضی باش به رضای خدا مطمئن باش خدا بیشتراز هر کسی صلاح بنده شو میدونه و واسش خیر میخواد

از خدا عمر طولانی و پر ثمر بخوایم دوست عزیز🌹

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
توکل ات ب خدا باشه پس من ک ۳۹ سالمه۶سال اقدامم دوبار انتقال منفی داشتم چی بگم خدا رو شکر کن و برا هم ...

فقط اصلاح سبک کنید،طبیعی باردار میشین.منم ۳۹ سالمه یائسگی زودرس داشتم دکتر بهم گفت چاره فقط تخمک اهداییه،من با اصلاح سبک طبیعی باردارم خدارو شکر

خدایا خودت حفظش کن🙏
منم هفته هفت بارداری رفتم سونو گفت قلب جنین تشکیل نشده به حدی از زندگی بیزار شدم که نگو به نظرم ...

منم همین طور. اصلا دیگه نمیخوام اقدام کنم. خدا من رو به مسخره گرفته. من که اصراری به باردار شدن نداشتم، یه گوشه داشتم نا امید زندگی میکردم. خدا الکی اومد امید و شوق به دلم انداخت. بعد هم امید رو ازم گرفت که مسخره ام کنه.