2777
2789
عنوان

سقط و نا امیدی از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 31 پست
لبنیات باید حذف بشه درصورتی که خیلی دلت بخواد هفته ای یکبار فقط طبیعیشو میخوری،روغنت رو عوض نکن ولی ...

خدا خیرت بده هر چی میخای بهت بده خیلی راهنمایی کردی برام دعا کن انتقال دادم مثبت بشم 

دقیقا دقیقا 😭 و از همسرم هم عصبانی هم‌ ۷ سال وقت داشتیم. گذاشت دم یائسگی اقدام کرد. من دیگه چیزی از ...

سلام عزیزم امیدوارم جواب منوببینی گلم این همه ناامیدی واسه چیه ؟اگه به سقطه توهمین سایت بعداز۶ سقط و ۴سقط بارداری موفق داشتن،من خودم دورازجون هرآدمی یعنی واسه دشمنم هم نمیخوام ۳تاایست قلبی جنین توبالای ۱۰هفته داشتم اخریش یکسال و یکماه پیش بود تاالان جرات اقدام ندارم،اگه ازنظرسنی میگی دخترعموی همسرم ۴۲سالشه و باردارشد،یه خانمی دیگه ازاقوام دم یائسگی تو۴۹ سالگیش با همسر۷۰ ساله اش که دورازجون سرطان روده ومثانه وپروستات هم داشت،باردارشدناخواسته و جنین موند و الان بالای یکسالشه. توکل کن به خدا غم وناراحتی ودلسردی روازخودت دورکن،برو کلاس باشگاه شادباش و زیرنظریه متخصص زنان خوب باردارشو وتاکیدکن بهت ازقبل بارداری فولیک اسید وآسپرین بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.