2777
2789
عنوان

سقط و نا امیدی از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 31 پست
منم همین طور. اصلا دیگه نمیخوام اقدام کنم. خدا من رو به مسخره گرفته. من که اصراری به باردار شدن نداش ...

منم همش از خدا گله میکنم میگم چرا تا اینجا راه آوردی منو که ناامیدم کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش از خدا گله میکنم میگم چرا تا اینجا راه آوردی منو که ناامیدم کنی

دقیقا دقیقا 😭 و از همسرم هم عصبانی هم‌ ۷ سال وقت داشتیم. گذاشت دم یائسگی اقدام کرد. من دیگه چیزی ازم نمونده‌. لعنتی اصلا براش مهم نبود تو این همه سال حداقل بریم یه آزمایش بدیم یا اصلاح سبک زندگی کنیم. من الان دیگه دستم به جایی بند نیست. 

چ کارهیی باید انجام بدم لطفا بگو بهم خسته شدیم میخام ماه دیگ انتقال بدم س تا جنین فریز دارم 

ببین تا میتونی غذاهای نشاسته دار بخور سیب زمینی سعی کن تو غذاهات استفاده کنی،ماکارونی ،سفیده تخم مرغ دو تا سه تا هر چقدر میتونی فقط سفیده هاااااا،مویز ،بعضی‌ ها توصیه به کله پاچه دارن من اصلا نخوردم تا حالا

اصلاح سبک و میشه یکم‌توضیح بدی شما ک موفق شدی 

حذف لبنیات،حذف قندوشکر ومشتقات شیرینی شکلات حلوا اب میوه های مصنوعی....هرچیزی که توش شکر ومواد نگهدارنده داره لب نمیزنی.روغن مصرفی رو عوض میکنی به جاش کنجد روغن حیوانی یادنبه استفاده میکنی،هرروز ورزش وپیاده روی تحرک باحال خوش،من میرفتم باشگاه ایروبیک،.شب زود میخوابی صبح زود بیدارمیشی،چای کمرنگ با خرما مویز انجیل،اجیل هرروز چند عدد.بادام درختی رو شب خیس میکنی در طول روز درچند وعده پوست میکنی میخوری هرشب ۲۰عدد.

هرروز یه کاسه سالاد با آبلیمو یاروغن زیتون میخوری،

حذف رب صنعتی انواع سس ها فسفود ...هرچیزی که ازمغازه میخری ومصنوعیه...خودت جوانه گندم درست میکنی میریزی سالاد..خلاصه یه جوری زندگی میکنی عین ۲۰۰سال پیش تغذیه سالم تحرک زیاد،بدون استرس با حال خوب....درسته سخته اما شدنیه کم کم عادت میکنی به سالم خوری،و اگر تنبلی و پلی کیستیک نداری ژل رویال اصل تعیه میکنی وهرروز قد یه نخود زیرزبانی ناشتا میزاری دهنت تا۲۰دیقه چیزی نمیخوری،..یک روز ویتامین eیک روز امگا ۳۶۷۹،یعنی یک روز درمیان از هرکدام.

نعناع قهوه چای سبز دارچین محدود میکنی.چای خیلی خیلی کمرنگ با خرما...ماساژ شکمی هرشب با روغن سیاهدانه.تنفس عمیق شکمی روزانه تا۲۰ بار
هر روز یک کاسه سالاد هرنوع سالاد،بدون سس با آبلیمو یا روغن

خدایا خودت حفظش کن🙏
توکل ات ب خدا باشه پس من ک ۳۹ سالمه۶سال اقدامم دوبار انتقال منفی داشتم چی بگم خدا رو شکر کن و برا هم ...

انشاالله امسال میشه توکل بر خدا پیج زهرا عباسی رو پیدا کن و دنبال کن ماما اس

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
حذف لبنیات،حذف قندوشکر ومشتقات شیرینی شکلات حلوا اب میوه های مصنوعی....هرچیزی که توش شکر ومواد نگهدا ...

پس چی بخورم‌من همینجوریش لاغرم اینجوری ۳ ۴ کیلو هم‌کم‌ میکنم‌که خدایااااا

لبنیات  اخه میگید حدف بشه  روعن دنبه اینا نمیتونم بخورم بو میده  

لبنیات باید حذف بشه درصورتی که خیلی دلت بخواد هفته ای یکبار فقط طبیعیشو میخوری،روغنت رو عوض نکن ولی سعی کن چرب وچیلی نکنی غذارو ،روغن زیتون بی بو بخر موقع غذا خوردن یکی دوقاشق بریز رو غذات 

خدایا خودت حفظش کن🙏