2777
2789

راستش امشب رفتم بیرون دوست دوران مدرسمو دیدم تقریبا بعد ۷ سال 

تا جایی ک اطلاع داشتم شوهر داش دوس پسرم داش جدا شد و......

قیافشم اصن قشنگ نبود خدایی 

امشب ک دیدمش اتفاقی هم بعد اون همه گند کاری دوباره منزوج شدو قیافشم ک عین عروسک 

چیزی ک واسم عجیبه اینه ک چطور بعضیا اینقدر زود گذشتشون و گند کاریاشون و فراموش میکنن و همه چیشون رو رواله ؟؟؟؟؟؟؟

اینا ب کنار اینقدر تغییر و زیبایی 🙄

من ک دیدمش سوار ماشین شدم و رفتم افسردگی گرفتم ک حتی باهاش حرف بزنم 😞🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج دوست پسر داشته که مورد خاصی نیست 

طلاق هم گرفته بازم مورد خاصی نمیبینم چون طبیعیه و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد 

حالا یعنی چون این اتفاقا براش افتاده بعد ۷ سال بشینه و گریه کنه هنوز ؟؟؟

قبل ازدواج دوست پسر داشته که مورد خاصی نیست  طلاق هم گرفته بازم مورد خاصی نمیبینم چون طبیعیه و ...

ن شوهرم داشت دوس پسرم داشت میگم 

نمیگم گریه کنه تغییرشو میگم خب

ن شوهرم داشت و میگم گندکاری 🤣🤣🤣🤣

هیچ وقت از رو ظاهر و چند دقیقه دیدن قضاوت نکن و فک نکن خوشبخته گلم شاید اونم همون لحظه حسرت زندگی نرمال و عادی شما رو خورده 🥰 گفته خوشبحالش چه زندگی ارومی و بدونه دغدغه داره

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
آهان  خب اون غیرطبیعیه  انشالله توبه کرده باشه  شاید وضع مالیش خوبه و به خودش زیاد ...

امشب ک با شوهر جدیدش دیدمش با موتور هوندا بود ولی تغییر فیسش منو کنجکاوکرده بود حالا عمل بینی و تزریق ژل و خودمم دارم حتی رنگ پوستشم عین هلو میدرخشید ینی اینقدر تغییر🧐

هیچ وقت از رو ظاهر و چند دقیقه دیدن قضاوت نکن و فک نکن خوشبخته گلم شاید اونم همون لحظه حسرت زندگی نر ...

من همیشه برای همه ارزوی خوشبختی،ارامش و سربلندی میکنم کلن کنجکاو تغییر ظاهرش شدم ک چطور مرور زمان بعضیا رو اینقدر زیبا و جوون میکنه🙄