دوستم تازگی ها کات کرده با پسره رابطه ساده در حد از روی لباس داشته که می ترسه اسیب دیده باشه تو تاپیک قبل توضیح دادم میگه باید بمیرم باید خودمو بکشم 🥺🥺🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃
اخه خوومم شرایط ندارم بخوام زنگ بزنم بهش همش دارم دلداریش میدم همش میگه من گناهکارم من دیوونه شدم ...
خوبه دختر این دوره زمونست این تفکرات چیه تجربه شه واسش دیگ سمت رابطه با هر کسی نره و رابطه نگیره بعدشم مگه بی سواده رابطه از رو لباس اسیبی نمیزنه به هایمن اگ از این میترسه
لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید. کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)
خب شماره پدر و مادرش رو ندارم که شماره خددش رو دارم که باهاش دارم پیامی حرف میزنم میگه بابا تو سالمی الکی داری به خودت استرس میدی نمی تونم برم خونه اشون
خوبه دختر این دوره زمونست این تفکرات چیه تجربه شه واسش دیگ سمت رابطه با هر کسی نره و رابطه نگیره بعد ...
خیلی بده که باهرکس رابطه داشت
کارش درست نبوده واقعا
اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنییامَهدی🌱 میخواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا میتوانیـد یاد #امـامزمـان'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان میآید و حالتان عوض میشود. شبها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیتاللهقرهی💖🌱 امام زمان (عج) : به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــیکنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام میکند ، مــن هستم...💗🌼🍃