2777
2789
عنوان

لطفا بیاید کسی نیست اینو بهش بگم🤯

104 بازدید | 15 پست

من یه مشکلی دارم و این خیلی به رابطم با اطرافیانم تاثیر گذاشته

بعضی عادت های عادی و روز مره اطرافیانم رو مغزم میره

مثلا وقتی ناخن میگرن صداش رومخمه .یا قابلمه رو میسابن.یا تخمه میخورن.یا یه سری عادت مثلا وقتی ب خودشون اهمیت میدن میوه یا غذا جدا میارن برا خودشون میخورن اعصابم خورد میشه

وقتی بعد سفره غذا میخورن رو مخمه

یا عطسه میکنن و جلو دهنشونو نمیگیرن 

واقعا آزارم میده واقعا ادیتم کل افکارم بهم میریزه نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴۸۰

مشاور رایگان

باید صحبت کنی با روانشماس

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

واقعا شماهم اینطوری هستید میشه بیشتر بگید چه چیزای اذیتتون میکنه

وای آره

همین‌تخمه کع گفتی

یا میوه خوردن مثل خیار

یکی که مثلا غذا میخوره بعد ملچ ملوچ میکنه

صدای چایی خوردن

چاره ش مشاوره ست و اینکه اگه واقعا مشکلت خیلی حاد هست در حدی که زندگیت مختل کرده دکتر روانپزشک و دارو استفاده کن.من خودم با خوردن قرص سیتالوپرام نسبت به این مساعل بی خیال شدم کلا به یه ارامش خاص و زندگی بدون فکر وخیال رسیدم دکترم کم برام تجویز کزده بود یک ماه بود ولی واقعا زندگیم از این رو به اون رو شد تازه فهمیدم زندگی بدون هیچ فکر و خیال و استرس و اعصاب خوردی چقدر لذت بخش تره

وای آرههمین‌تخمه کع گفتییا میوه خوردن مثل خیاریکی که مثلا غذا میخوره بعد ملچ ملوچ میکنهصدای چایی خور ...

آیا برای بهبود حالت کاری انجام دادی یا بیخیالش شدی مثل من