2777
2789

ما نامزدیم 

نهایتا هفته ای یکبار دیگه خیلی زیاد بشه هفته ای دوبار همدیگه رو میبینیم 

هفته پیش شب  خونه مادر شوهرم اینا بودیم(شوهرم دیروقت حدودا ساعاتی ۲ صبح از سرکار اومد دنبالم و رفتیم خونشون )

چون دیر وقت خوابیده بودیم دیر هم بیدار شدیم مامانش خونه نبود

شوهرم رفت چک کرد دید خبری از ناهار هم نیست

زنگ زد ب مامانش تا ببینه کجا رفته 

مامانش بعد ۲۰ تا تماس بالاخره جواب داد گفت کار پیش اومده برام رفتم بیرون ، شوهرم گفت ناهار چی پس؟ مامانش گفت نیمرو بزن خب حالا:/

چند وقت بعد ک دیدمش با روی سنگ پای قزوینش گقت اینطور وقتا خودت پاشو ناهار درست کن

منم گفتم شما ی خبر میدادین ک خونه نمیمونید اونوقت من ی فکری برای ناهار میکردم

گفت آره اصلا وقت نشد ی پیام بدم واقعا

حالا آخر هفته دعوتم کرده خونشون برم یا ن؟

اونجا بهم خیلی بر خورد ، مگه من چند بار تو ماه خونتونم ک ناهار تخم مرغ بزاری جلوم؟!

حس میکنم خیلی خودمو سبک کردم چیکار کنم؟

"چشمْ آهو🤍"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه میرید میموندی اره خودتون رو سبک‌ کردین

ولی بنده خدا کار داشته راست گفته خودتون یه چیزی درست‌میکردین یا سفارش میدادین بیچاره مگه اشپز شماست

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرمم بخاطر شغلش نمیتونه بیادمتنفرم از اینکه تنها برم اونجای جوری میپیچونم

اره بپیچون، همین الان بخواد اینجوری تحقیر کنه تا کی

همیشه جوری باش حرمتت رو نگه دارن

بدون شوهرت هم‌نرو

🩵💙💙🩵
اینکه میرید میموندی اره خودتون رو سبک‌ کردینولی بنده خدا کار داشته راست گفته خودتون یه چیزی درست‌میک ...

عزیزم میتونست حداقل ی پیام بهم بده بگه کار پیش اومده خودت ی چیزی درست کن

ن اینکه با نهایت بی احترامی بره و بگه نیمرو بخورین

"چشمْ آهو🤍"

اره بپیچون، همین الان بخواد اینجوری تحقیر کنه تا کیهمیشه جوری باش حرمتت رو نگه دارنبدون شوهرت هم‌نرو

باورت نمیشه حتی خیلی وقتا شام نمیپخت برامون شوهرم از بیرون سفارش میداد😑

"چشمْ آهو🤍"

عزیزم میتونست حداقل ی پیام بهم بده بگه کار پیش اومده خودت ی چیزی درست کنن اینکه با نهایت بی احترامی ...

وقتی دیر بیدار شدین و موقع ناهار بوده و‌یددین چیزی نیست دیگه نیاز نبود شوهرت زنگ بزنه بگه ناهار ما چی؟بدتر خودتون‌رو سبک‌کردین

همون موقع زنک‌میزدین یه چیزی سفارش میدادین تازه وقتیم‌اومد با به به و چه چه تعریفم‌میکردین که‌ چه غذای خوشمزه ای‌سفارش دادیم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه برای شکم رفتی؟خب شوهرت چهارصد تومن تو جیبش نبود زنگ بزنه سفارش بده غذا بیارن؟! بعدشم نامزدی که ا ...

عزیزم ما بعدش اونجا نموندیم و رفتیم بیرون ناهار خوردیم

من گشنه ی ذره غذا نیستم تو خونه خودمون هم خیلی وقتا حوصله ناهار درست کردن ندارم نیمرو میخورم

بحثم سر اینه ک وقتی طرف مهمون داره باید حداقل ی احترام بذاره میتونست ی پیام بده بگه عجله دارم خودت ی چیزی درست کن

"چشمْ آهو🤍"